Acun Ilıcalı'nın satın aldığı kulüp

Acun Ilıcalı'nın satın almaıy düşündüğü kulüp olarak gösterilen Fortuna Sittard, konuyla ilgili ilk resmi açıklamayı yaptı.

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı kulüp
19 Mayıs 2020 - 09:51 - Güncelleme: 19 Mayıs 2020 - 12:05

Hollanda ekiplerinden Fortuna Sittard ile ilgilendiği iddia edilen Acun Ilıcalı için kulüp başkanı Işıtan Gün'den resmi bir açıklama geldi.

Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün, Acun Ilıcalı'nın kulüple ilgilendiğini ve seyahat yasaklarından sonra resmi görüşmenin gerçekleşeceğini açıkladı.

Işıtan Gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Sn. Ilıcalı'nın Fortuna Sittard ailesine katılımı, kulübümüzün uzun vadeli stratejik konumunu kalıcı olarak güçlendirme adına mutluluk verici bir gelişme olarak değerlendirilmiştir. Taraflar arasında henüz niahi bir anlaşmaya varılmamış olsa da, yürürlükte olan seyahat kısıtlamaları ortadan kalkar kalkmaz önümüzdeki dönemin yol haritasını belirleme amacıyla bir araya gelmeyi beklemekteyiz'  ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı da geçtiğimiz günlerde bir kulüp satın alma hayalinin olduğunu dile getirmiş ve 'Bu süreç içerisinde birçok görüşme yaptık, yeni bir kulüp almayı her zaman istiyordum. Bu hayalim gerçek olacak. Amacım futbola yeni yetenekler kazandırmak. Bu işi bireysel olarak yapabileceğimi düşünüyorum. Ekip olarak da çevremde bu işi ypabilecek insan var. Bu işte de başarılı olacağız. Yakında güzel haberler vereceğimi umuyorum'  şeklinde konuşmuştu.

Fortuna Sittard, sona erdirilen Eredivisie'nin 2019/2020 sezonunu 16. sırada tamamlamıştı.

Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün'ün konyla ilgili yaptığı açıklama;



YORUMLAR

  • 0 Yorum