Ada basınından Loris Karius'a sert eleştiri: Yine golü attı

Beşiktaş'ın Liverpool'dan iki yıllığına kiraladığı Loris Karius'un dün gece Malmö deplasmanında yediği hatalı gol Ada basınında da büyük yankı uyandırdı.

Ada basınından Loris Karius'a sert eleştiri: Yine golü attı
05 Ekim 2018 - 11:39 - Güncelleme: 05 Ekim 2018 - 20:16

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki ikinci maçında Malmö'ye 2-0 mağlup olurken Loris Karius'un yediği ilk gol geceye damgasını vurdu.

Mücadelenin 53. dakikasında Malmölü Andreas Vindheim'ın ortasında Caner Erkin'e çarpan top Karius'un koruduğu kaleye yönelmişti.

Ön direkte topu kornere tokatlamaya çalışan Karius, bunu başaramayınca topu filelerinde görmüş ve Siyah Beyazlılar 1-0 geriye düşmüştü.

Malmö taraftarları da maç içerisinde Karius'u kastederek "Başı acıyor. Her şey onun üstünden uçuyor. Harika! Karius bugün burada." yazılı bir pankart açmıştı.

Alman file bekçisinin yaptığı bu hata uzun yıllar forma giydiği İngiltere'de de büyük yankı uyandırdı.

 

25 yaşındaki eldivenin bu hatasını Liverpool günlerinde yediği hatalı gollere benzeten Ada basını Karius'u sert bir şekilde eleştirdi. İşte Ada basınından Karius yorumları:

The Sun

"Loris Karius Beşiktaş'ın Malmö'ye kaybettiği maçta büyük bir gafa imza attı. 25 yaşındaki kaleci Liverpool'un Real Madrid'e yenildiği kalp kırıcı Şampiyonlar Ligi finalinden sonra takımdan ayrılmıştı."

"Alman file bekçisinin bu kabusu, maç içinde geçirdiği kafa sarsıntısına bağlanmıştı. Ancak o, dün gece İsveç'teki maçta Malmö 1-0 öne geçerken çok büyük bir hataya imza attı."

Daily Mail

"Loris Karius, Beşiktaş'ın Malmö'ye yenildiği maçta direğin üstünden kayarak gelen topa müdahale edemeyerek göze batan bir hata yaptı."

 

"Liverpool taraftarları, Karius'un Real Madrid'le oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde kendileri adına kupaya mâl olan hatasını asla unutmayacak. Ancak bu lanet, Karius'u hâlâ takip ediyor."

"Karius, Beşiktaş'la Türkiye ligine yeterince sağlam bir başlangıç yapmıştı ve Kayserispor'la oynanan son maçta da kalesini gole kapamıştı."

"Ancak dün yaptığı hata, kiralık olarak gittiği Türkiye'de yeniden diriltmeyi umduğu dalgalı performansını yeniden gün yüzüne çıkardı."

Daily Star

"Liverpool'un kiralık olarak gönderdiği Loris Karius'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki gafı internet trollerinin diline düştü."

"Liverpool taraftarları Karius'un yaptığı hatadan sonra Twitter'dan Alman kaleciyi eleştirdi."

"Bir taraftar 'Karius hâlâ beyin sarsıntısından çekiyor gibi görünüyor.' derken bir diğeri 'Vazgeç dostum, sen bir kaleci değilsin.' ifadelerini kullandı."

"Üçüncü bir Liverpool taraftarı ise 'Karius yine golü attı.' diyerek Alman file bekçisiyle dalga geçti."

Yunus Dilber - fanatik.com.tr

YORUMLAR

  • 0 Yorum