Adana Demirspor'dan bir sürpriz daha; Belhanda

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, geçtiğimi sezon Galatasaray'dan ayrılan Belhanda ile ilgileniyor.

Adana Demirspor'dan bir sürpriz daha; Belhanda
29 Haziran 2021 - 10:20 - Güncelleme: 29 Haziran 2021 - 11:09
Süper Lig'in yeni takımı Adana Demirspor, transferin en hareketli takımlarından biri konumunda. Dünyaca ünlü yıldız Balotelli ile görüşen Adana Demirspor, bir başka bomba transfere imza atmak için yoğun mesai harcıyor. Ligde kalıcı olmak isteyen Adana ekibinin, Galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği Belhanda ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Transfer iddialarını Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak doğrularken, ''Galatasaray'ın eski yıldızı Belhanda ve Lille'in takım kaptanı Fonte ile görüşüyoruz. Süper Lig'de kendimizden söz ettirmek istiyoruz. Nasıl 26 yıl çıkamadıysak, 26 yıl ligde kalıcı olmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Belhanda Galatasaray'ı bekliyor ama

Mustafa Cengiz yönetimini eleştirdiği için ani bir kararla sözleşmesi sonlandırılan Belhanda, Galatasaray'dan haber bekliyor. Faslı yıldız çalışmalarını ise İstanbul'da sürdürüyor. Ancak sarı-kırmızılı takımın önceliği Belhanda değil. Alınan bilgiye göre, Galatasaray aradığı yıldızı bulamazsa bir ihtimal Belhanda'ya teklif yapabilir. Fakat bu transferin gerçekleşme ihtimali düşük. (Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum