Adana Demirspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda 34. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Adana Demirspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler
23 Nisan 2022 - 03:19
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 34. hafta maçında Adana demirspor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Yeni Adana Stadyumu saat 20:30'da oynanacak mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Adana Demirspor-Trabzonspor Muhtemel 11'ler

Adana Demirspor: Muric, Rassoul, Deli, Tayyip, Svensson, Stambouli, Sinan, Belhanda, Vargas, Yunus, Assombalonga

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Denswil, Ahmetcan, Hugo, Dorukhan, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Hamsik, Cornelius

Mutlu son için 4 puan

Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup ederek sezona başlayan Trabzonspor, Sivasspor'u 2-1, Giresunspor'u da 1-0 ile geçti. Sonrasında-0 geriye düşmelerine karşın Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak zirvenin ortağı olmayı sürdürdüler.

Ligin 5. maçında zorlanmalarına karşın Kasımpaşa engelini tek golle geçtiler. Ancak son hafta Konyaspor ile 2-2 berabere kalmaktan kurtulamadılar. Ancak Beşiktaş'ın üst üste kayıplarıyla birlikte bir kez daha zirveye çıkma fırsatını yakaladılar. Kayserispor'u da deplasmanda 2-1 deviren bordo-mavililer, sonrasında Fenerbahçe, Göztepe ve Rizespor karşısında 3'te 3 yaparak en yakın rakibine 7 puan fark attılar.

Ligin 12. haftasında direkt rakiplerinden Beşiktaş'ı da mağlup ederek liderlik koltuğunda fazlasıyla rahatladılar.  Sonrasında ise önce Gaziantep FK'yı sonra Karagümrük'ü yenerek rakiplerinin de puan kayıplarıyla birlikte zirvede tek başlarına kaldılar. Sonrasında Adana Demirspor'u 2 golle deviren bordo-mavililer, ligin 16. haftasında Antalyaspor'a yenildi. Bu sonuçla birlikte Trabzonspor'un ligde 27 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu.

Kafalar 'acaba'ların oluştuğu bu dönemde evinde Hatayspor'u konuk eden Trabzonspor, aldığı 2-0'lık net galibiyetle bir kez daha zirvede en azından uzun süre rahat olacaklarını kanıtladı. Sonrasında ise Altay karşısında 1-0 geriye düşmelerine karşın sahadan 2-1'lik skorla ayrılmayı başardılar.

İlk devrenin son karşılaşmasında Başakşehir'i konuk eden bordo-mavililer, sahadan 0-0'lık sonuçla ayrıldı. İkinci yarıya Yeni Malatyaspor galibiyetle başlayan Trabzonspor, sonraki maçta önce Sivasspor sonra Giresunspor ile berabere kaldı. Ancak milli ara öncesinde Galatasaray'ı deplasmanda 2-1'lik skorla yenmeyi başardılar. Sonrasında ligde Kasımpaşa'yı tek golle geçtiler ve kupada da Denizlispor karşısında sürpriz yaşamadan çeyrek finale kaldılar. Sonrasında en yakın rakibi Konyaspor'u konuk eden Trabzonspor, zor da olsa maçı 2-1 kazandı ve zirvede rahatladı. Zor geçmesi beklenen Alanyaspor maçını ise 4 golle kazanarak gövde gösterisi yaptılar.  Sonrasında Kayserispor 3-2 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştılar. Kadıköy'de Fenerbahçe'nin 10 kişi kalmasına rağmen sahadan beraberlikle ayrılsalar da son 10 haftada 15 puanlık bir farkla girmeyi başardılar.

Sonrasında Göztepe, Rizespor, Beşiktaş ve Gaziantep FK maçlarından 5 puan toplayabilen Trabzonspor, şampiyonluğu daha önce garantileme fırsatını kaçırdı. Sonrasında da Karagümrük ile berabere kaldılar. Buna karşın son 5 maçta 4 puan şampiyon olmalarına yetecek.

Trabzonspor 6-2 önde

Trabzonspor ile Adana Demirspor arasında oynanan 10 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Diğer 6 karşılaşmayı bordo-mavililer, 2 maçı ise Adana ekibi kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum