Adana Demirspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun altıncı haftasında Adana Demirspor deplasmanda ile karşı karşıya gelecek.

Adana Demirspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler
12 Eylül 2022 - 03:08
Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun altıncı haftasında Adana Demirspor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Yeni Adana Stadyumu'nda saat 21:30'da oynanacak mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek.

Adana Demirspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Samet, Rakitskiy, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Belhanda, Yusuf Sarı, Onyekuru, Dzyuba

Trabzonspor: Taha, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Dorukhan, Siopis, Abdülkadir, Bardhi, Bakasetas, Maxi Gomez

Tek golle hayat buldu

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonun ilk resmi maçında da kupa almayı başardı. Süper Kupa'da Sivasspor ile karşılaşan bordo-mavililer, 4-0 gibi net bir skorla sahadan ayrılarak lig öncesi fazlasıyla moral depoladı. İlk lig maçında da İstanbulspor'u zorlanmadan 2-0 ile geçmeyi başardılar. İkinci hafta da ise Hatayspor'u da tek golle yendiler. Ancak sonrasında Antalyaspor'a 5-0 mağlup olurken hafta arası da Kopenhag'a elenmekten kurtulamadılar. Sonrasında ise evinde Galatasaray'dan 1 puan alabildiler. Ancak geçen hafta Ümraniyespor'u tek golle mağlup ederek 10 puana ulaşmayı başardılar.

Trabzonspor 7-1 önde

Adana Demirspor ile Trabzonspor arasında oynanan 3 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Diğer 7 karşılaşmayı bordo-mavililer kazandı. Adana ekibi ise sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum