Adil Rami: Hukuki süreç başlatabilirim

Fransız stoper özel hayatı ile ilgili olarak “Bana karşı ortaya atılan iddialar, benim kişiliğimi yansıtmıyor ve bu iddialar avukatım tarafından yakından takip ediliyor. Hakaret niteliğinde yorumlar yapılması durumunda hukuki süreç başlatabilirim.” değerlendirmesinde bulundu.

Adil Rami: Hukuki süreç başlatabilirim
29 Ağustos 2019 - 17:42

Süper Lig'in 3. Haftası'nda 1 Eylül Pazar günü kendi sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de yeni transfer Adil Rami açıklamalarda bulundu.

33 yaşındaki Fransız stoper, "Bu sezon takım ruhu ve aidiyetiyle uyum içerisinde çalışıp elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Kulübün kapısından girdiğim ve Samandıra’ya ilk geldiğim andan itibaren sanki yıllardır burada olduğumu hissediyorum. Formayı giymek ve taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu.

Adil Rami, ayrıca özel hayatı ile ilgili olarak “Bana karşı ortaya atılan iddialar, benim kişiliğimi yansıtmıyor ve bu iddialar avukatım tarafından yakından takip ediliyor. Hakaret niteliğinde yorumlar yapılması durumunda hukuki süreç başlatabilirim.” değerlendirmesinde bulundu.

"Kadın Dayanışma Derneği'nin yüzüydüm"

Fransız oyuncu, daha önce kadına yönelik şiddete karşı yer aldığı projelere ilişkin de, “2019'un ilk yarısında Fransız Kadın Dayanışma Derneği'nin yüzüydüm ve genel olarak sporda ve özellikle de futbolda kadına yönelik şiddete karşı Birleşmiş Milletler'in yanında yer aldım.  Ayrıca kulübüm Fenerbahçe'nin de desteklediği HeForShe tarafından da bir davet aldım fakat Dünya Kupası nedeniyle katılım gösteremedim.  Bu konu ile ilgili desteğimi de devam ettireceğim ve ilerleyen dönemde için de çeşitli dernekler ve sivil toplum kuruluşları ile görüşmelerim devam ediyor” ifadelerini kullandı.

"Bu yapının parçası olduğum için çok mutluyum"

Tecrübeli stoper, “Fenerbahçe'nin toplumsal cinsiyet eşitliği, kadınlar ve kız çocuklarının toplumdaki yeri adına birçok projeye öncülük ettiğini duydum. Bu yapının bir parçası olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum ve ilerleyen dönemde HeforShe başta olmak üzere yürütülen tüm kampanyalara katılmaktan mutlu olacağım. Bunu kulüp yetkilileri ile de paylaştım” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum