Adriano'dan şampiyonluk sonrası açıklamalar

Beşiktaş'ın deneyimli sol beki Adriano, NTV Spor'a konuştu.

Adriano'dan şampiyonluk sonrası açıklamalar
30 Mayıs 2017 - 19:43 - Güncelleme: 30 Mayıs 2017 - 19:52

Şampiyon Beşiktaş’ın sezon başında Barcelona’dan transfer ettiği sol bek oyuncusu Adriano, NTV Spor’a açıklamalarda bulundu.

Adriano’nun açıklamaları şu şekilde;

“ŞAMPİYONLUĞUN YERİ BENDE AYRI”

“Şampiyonluk özel bir duygu, bu şampiyonluğun bende yeri ayrı. Her gün çok iyi çalıştık ve hedefe ulaştık”

“BEŞİKTAŞ İLE UZUN YILLAR KUPA KALDIRMAK İSTİYORUM”

“Kariyerim adına bakarsak şampiyonluk yaşamaya devam ettim. Bana ‘Nereye gidersen şampiyon oluyorsun’ diyorlar. Beşiktaş’ta çok pozitif insanlar tanıdım. Kariyerimde her sene kupa kaldırmak açıklaması zor bir durum. Futbolculuk hayatım bittiğinde bunları gururla anlatacağım. Daha futbolu bırakmam için uzun zamanım var. Beşiktaş ile uzun yıllar kupa kaldırmak istiyorum”

“BARCELONA SONRASI BAŞKA TAKIMDA OYNAMAK ZOR”

“Her şampiyonluğun tadı farklı oluyor. O tadı bırakmak istemiyorsunuz. Barcelona gibi kazanan bir takımdan gelip başka takımda oynamak zor. Geldiğimde ilk düşüncem şampiyon olmaktı. Lig uzun maraton, sıkı çalışmanız lazım. Ligin başındaki düşünceler bizi buraya getirdi şampiyon olduk”

“DAHA İYİ BİR ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇIKARACAĞIZ”

“Bu sezon Şampiyonlar Ligi için çok iyimserdik, iyi de geçti. Son maçta şanssızlık yaşadık. Sonra Avrupa Ligi’nde kalitemizi koyduk. Lyon karşısında penaltılarda elendik. Penaltılar şans işi. Lyon’dan daha iyi oynamıştık. Bu sene bize iyi bir tecrübe oldu. Önümüzdeki sezon tüm camia olarak iyi bir Şampiyonlar Ligi çıkaracağız”

“TARAFTAR FARKLI BİR AŞK BESLİYOR”

“Daha ilk gün havaalanında fark etmiştim. Beşiktaş taraftarı takımına farklı bir aşk besliyor. Tam anlamıyla 12. adamlar. Deplasmanda bile kendi evimizde gibi hissediyorduk. Cumartesi günü için sabırsızım. Şampiyonluğu doyasıya kutlamak istiyorum”

“KONTRATIMI BURADA TAMAMLAMAK İSTİYORUM”

“Tek düşüncem Cumartesi günü oynayacağımız maç. Ligi iyi şekilde bitirmeliyiz. Futbolda her şey olabilir ama ben Beşiktaş’ta çok mutluyum. Kontrat süremi burada tamamlamak istiyorum”

“GÜZEL İZLER BIRAKMAK İSTERİM”

“Barcelona’da iyi izler bıraktım. Buraya geldiğimde hakkımda şüpheler vardı. Çok forma şansı bulamadığım dönemde gelmiştim. Beşiktaş’ta da güzel izler bırakmak isterim. Burada iyi arkadaşlıklar bırakmak istiyorum”

“ARDA’YA SORDUM”

“Arda ile Barcelona’dayken henüz teklif yoktu. Ben ona Türkiye ile ilgili sorular soruyordum. Güzel şeyler söylüyordu ama bir gün Türkiye’de oynayacağımı hiç düşünmezdim. Teklif sonrası Arda’ya sordum, o da imzalarsam mutlu olacağımı söyledi. Tarifi zor duygular yaşadım. Burada çok mutluyum”

“ÖVGÜLERE LAYİK OLDUĞUNU GÖSTERDİ”

“Şenol Güneş’in büyük bir teknik adam olduğunu biliyordum. Dünya Kupası’ını izlemiştim. Kariyerinin en iyi zamanlarıydı. Hem geçen hem bu sene şampiyon oldu. Bütün övgülere layık olduğunu gösterdi. Bana çok yardımcı oldu. Her zaman aynı ciddiyetle oynamalıyız. Teknik direktörümüz de bunu yansıtıyor”

“KARTAL DÖVMESİ YAPTIRACAĞIM”

“Kendime bu sezonun ardından bir kartal dövmesi yaptıracağım”

YORUMLAR

  • 0 Yorum