Advocaat: Elde edebileceğimiz en iyi nokta 3. sıraydı

Fenerbahçe'de son maçına çıkan Hollanda Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Dirk Advocaat, Adanaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Advocaat: Elde edebileceğimiz en iyi nokta 3. sıraydı
03 Haziran 2017 - 22:34 - Güncelleme: 03 Haziran 2017 - 22:42

Fenerbahçe’nin 3-1 kazandığı Adanaspor deplasmanında Sarı-Lacivertli takımla son maçına çıkan Dirk Advocaat maçın ardından konuştu.

“FENERBAHÇE HER ZAMAN ŞAMPİYONLUĞA ENDEKSLENMİŞ”

Dirk Advocaat “Beşiktaş’ı tebrik etmek istiyorum, Başakşehir’i de unutmayalım. Başakşehir teknik direktörünün bu sezon harika bir iş çıkardığını düşünüyorum, tıpkı Beşiktaş teknik direktörü gibi. Fenebahçe’de şampiyonluk her zaman şampiyonluğa endekslenmiş ama bana göre bu sezon elde edebileceğimiz en iyi nokta 3. sıraydı. 60’tan fazla maç oynadık, Avrupa’da ikinci dönemi gördük, kupada yarı final oynadık ama şampiyonluk için iyi değildik” şeklinde açıklamalarda bulundu.

“3. LÜK BENİ MUTLU ETTİ”

Advocaat sözlerine “Futbolcularımız yapabilecekleri her şeyi yaptı. Farklı pozisyonlarda, farklı tip oyuncu ihtiyacımız vardı. 2-3 kaliteli oyuncu eksikliği yaşadık. Yönetim istediğimiz 3 oyuncuyu getirmek için her şeyi yaptı. Bu anlamda çalışmalarını en iyi şekilde yürütmeye gayret gösterdiler. Elimizdeki şartlarla oyuncuları getiremedik. Tüm bunlara baktığımızda 3. lük beni mutlu etti” diyerek devam etti.

“TÜRKİYE GÜZEL BİR ÜLKE”

Türkiye hakkında da konuşan Hollandalı teknik adam “İstanbul’da yaşadım. Türkiye’nin sadece İstanbul olmadığını gördüm. İstanbul çok güzel şehir ama genel olarak Türkiye güzel bir ülke. Futbol açısından ise zorlu ligi olan bir ülke, güzel statları var, hemen hemen herkes harika stadyumlarda futbol oynuyor” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum