Advocaat'ın 11'i hazır

Pazar günü sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat iki zorunlu değişikliğe gidiyor

Advocaat'ın 11'i hazır
12 Ekim 2016 - 09:00

Pazar günü sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat iki zorunlu değişikliğe gidiyor..

Feyenoord maçında sakatlanan ve Ankara'daki Osmanlıspor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayan Lens'in durumu ciddiyetini koruyor.

Hollandalı teknik adam önümüzdeki hafta oynanacak Manchester United maçını düşünürek Lens'i Alanyaspor karşısında riske etmeyecek.

Lens'in yerine forvette Robin van Persie'nin yer alması hemen hemen kesinleşti. U21 takımıyla oynanan hazırlık maçında 1 gol atan ve oldukça hazır görünen van Persie forvette Emenike ve Volkan Şen'le birlikte görev yapacak.

Dick Advocaat Lens'in yokluğunda görev verdiği Sow'dan gerekli verimi alamadığı için Senegalli yıldızı yedek kulübesine çekmeyi planlıyor..

OZAN'IN YERİNE ALPER

İzlanda ile oynanan milli maçta bileğinden sakatlanan ve ilk yarıyı kapatan Ozan Tufan'ın yerine en güçlü aday Alper Potuk.. Alper'in hem kanatta hem de orta sahada oynayabilme özelliklerinden yararlanmak isteyen Advocaat U21 maçında 2 gol atan Aatif'i yine yedek soyunduracak.

Zorya karşılışmasının ilk yarısında forma giydikten sonra bir daha ilk 18'e dahi giremeyen Salih Uçan'ın ise Lens ve Ozan'ın sakatlıkları sonrası tekrar kulübeye gelmesi bekleniyor.

Son anda bir değişiklik olmazsa Fenerbahçe'nin pazar günkü Aytemiz Alanyaspor maçına şu onbirle çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel - v.d.Wiel, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali - Mehmet Topal, Josef, Alper - Volkan Şen, Emenike, van Persie (Sow)