Advocaat'tan van Persie cevabı

Hollanda menajeri Dirk Advocaat, son zamanlarda tartışma konusu olan Fenerbahçe’nin yıldızı Robin van Persie hakkında konuştu.

Advocaat'tan van Persie cevabı
30 Ağustos 2017 - 18:21 - Güncelleme: 30 Ağustos 2017 - 18:24

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi çalıştırırken de van Persie’nin teknik direktörü olan Advocaat, Hollandalı yıldız hakkında sorulan soruyu yanıtladı.

“İlk 11 çıkacak mı?”

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin başında olan ve bu sezon Hollanda Milli Takımı’nı çalıştıran Dirk Advocaat, tartışma konusu olan van Persie hakkında sorulan soruya cevap verdi. Milli maç öncesi kameraların karşısına geçen Hollandalı menajer; ‘van Persie önümüzdeki maç ilk 11’de olacak mı?’ sorusuna, “Eğer milli takım kadrosundaysa oynayabilir. Şu an kimin oynayacağını bilmiyorum. Kararımı maç akşamına kadar vermiş olacağım” diye konuştu.

“En iyi forvetlerden”

Hollandalı futbolcu için daha önce de yorumlarda bulunan Advocaat, van Persie’nin Hollanda Milli Takımı’ndaki en iyi forvetlerden olduğunun altını çizmiş, “Onun bu kadroda yerinin ve değerinin olduğuna inanıyorum” diye konuşmuştu. Fenerbahçe formasıyla bu sezon henüz gol atamayan van Persie’nin sakatlık durumu son zamanlarda gündeme oturmuştu.

Dirk Advocaat'ın çalıştırdığı Hollanda 2018 Dünya Kupası grup elemelerinde yarın akşam (perşembe) 21:45'te fransa ile deplasmanda mücadele edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum