Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç ve Şenol Güneş ve açıklaması

Haberlerin kasıtlı yapıldığını ileri süren Trabzonspor Başkanı, "Bu haberleri çıkaranların amaçlarını tahmin etmek zor değil ama şimdilik tek bir cevap yeterli sanırım. Benim amacım, Trabzonspor'a hizmet etmek. Sizin amacınız ne acaba?" yorumunda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç ve Şenol Güneş ve açıklaması
17 Kasım 2018 - 13:07 - Güncelleme: 18 Kasım 2018 - 21:17

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik direktörlük için Şenol Güneş ile görüştüğü, Fenerabahçe Başkanı Ali Koç'u da milli maç arasından sonra Trabzon'da oynanacak karşılaşmaya davet ettiği şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıkladı.

Ahmet Ağaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Fenerbahçe maçına bir hafta, genel kurula iki hafta kala, sağdan soldan insafsızca saldırmaya başladılar. Önce Şenol Güneş'le görüştüğüm, ardından Ali Koç'u Fenerbahçe maçına davet ettiğim haberleri... Yarın neler uydurulacağı belli değil ama her iki haber de külliyen yalan." yorumunda bulundu.

Haberlerin kasıtlı yapıldığını ileri süren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Bu haberleri çıkaranların amaçlarını tahmin etmek zor değil ama şimdilik tek bir cevap yeterli sanırım. Benim amacım, Trabzonspor'a hizmet etmek. Sizin amacınız ne acaba?" şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 13. Hafta mücadelesinde Trabzonspor; Fenerbahçe'yi 25 Kasım Pazar günü konuk edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum