Ahmet Ağaoğlu: Ndiaye'yi kiraladık

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu teknik direktör Ünal Karaman ile ayrılık sürecini, Hüseyin Cimşir ve Ndiaye ile ilgili son gelişmeleri anlattı.

Ahmet Ağaoğlu: Ndiaye'yi kiraladık
02 Ocak 2020 - 17:50

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu teknik direktör Ünal Karaman ile ayrılık sürecini anlattı.

Daha sonra takımın teknik direktörünü açıklayan Ağaoğlu, Şota Arveladze ve Mustafa Denizli isimleriyle hiç görüşülmediğini belirterek, "Şu anda Trabzonspor Kulübünün teknik direktörü, hocası Hüseyin Çimşir'dir. Yardımcıları konusunda görüşüyoruz. 1'i yabancı olmak üzere 2 veya 3 yardımcı hoca takviyesiyle yolumuza devam edeceğiz. Başarıyı sonuna kadar kovalayacağımızdan, başarılı olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

Hüseyin Çimşir gibi 12 yaşında Trabzonspor Kulübü'nün kapısından giren bir futbol adamı için bunun çok büyük onur, aynı zamanda çok büyük fırsat olduğunu ifade eden Ağaoğlu, şöyle devam etti:

"Hüseyin hoca şunun rahatlığı ile çalışacak: Benim yapımı biliyor. Kulübün hocasının arkasında nasıl durduğumu ve onunla birlikte nasıl çalıştığımı biliyor. Asbaşkanımızın bu konudaki çabasını ve Ertuğrul Doğan kardeşimizi... 
Ertuğrul Doğan ile ilgili, 'Allah her başkana böyle bir yönetici ile çalışmasını nasip etsin' demişimdir. 
Siz bu insana ne yaptıklarını bilmeden bir takım kişilerin yönlendirmesiyle kendisine, ailesine akıl almaz hakaretler, tehditler savuruyorsunuz. Teknik direktör değişimi beklediğimiz bir şey değildi. Hüseyin hocaya inanıyoruz. Yardımcılarından birisi Muzaffer (Bilazer) olacak."

"Ndiaye ile anlaştık"

"Oyuncunun kendisiyle ve kulübüyle anlaştık. Ayın 3'ünü bekliyoruz. Kiralık… Ücretiyle alakalı olarak açıklamayı yarın KAP'a yapacağız. Pencere açılır açılmaz, ilk duyuruyu biz Ndiaye ile yapacağız. Kiralık olarak ne para aldığını, kulübe ne para verdiğimizi, hepsini KAP bildirimi ile kamuoyuna açıklayacağız. Satın alma opsiyonu var." 

"Bana göre Türkiye’nin en güçlü forvet mevkisi bizde.. Her yere oyuncu alabiliriz.. Ama yani forvette Trabzonspor’un ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum. Orta sahada zaten Ndiaye... Defansa takviye olabilir. Sürpriz bir isim inşallah gerçekleşir. Yıldız geliyor diye aman kimse havaya girmesin." 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • dadaş
    4 yıl önce
    Muzaffer Bilazer, bu işin hem okulunu okumuş hemde milli takımlar ve Trabzonspor'da görev yapmıştır. Kendisinin Trabzon'a katkısı olacağı açıktır. Erzurum'daki ayrılığın nedeni vasıfsız başkanın arkasında durmamasıdır. 4 haftada bir hocanın iyi ya da kötü olacağını anlayamazsınız. Onun kurduğu takım şu anda ikinci sırada ve çok iyi futbolcular transfer etti. Başarılar CeyCey