Ahmet Ercanlar Fenerbahçe'nin gündemine dair açıklamalarda bulundu

Ahmet Ercanlar, NTV Spor'da Fenerbahçe'nin gündemi hakkında açıklamalar yaptı

Ahmet Ercanlar Fenerbahçe'nin gündemine dair açıklamalarda bulundu
13 Haziran 2017 - 22:26 - Güncelleme: 13 Haziran 2017 - 22:33

Hurriyet Gazetesi’nden Fenerbahçe’nin güçlü kalemi Ahmet Ercanlar, NTV Spor’da Transfer Günlüğü programında, Fenerbahçe hakkında açıklamalar yaptı.

Ahmet Ercanlar’ın açıklamaları:

“VALBUENA TAKIMIN LİDERİ OLACAK”

“Aykut Kocaman Valbuena’dan Kuyt etkisi yaratmak istiyor. Lider özellikli adamlar gitti, sadece Volkan Demirel kaldı. En büyük sorun bu.  Valbuena takımın lideri olacak, takım kimyası oluşturulacak”

“KOCAMAN OYUNCULARA DEĞER KATMAK İSTİYOR”

“Kocaman ilk önce oyunculara değer katmak istiyor. Van Persie demeci tesadüf değil. Aykut Kocaman van Persie üzerinden takıma bu güveni aşılayacak. Fenerbahçe’nin alacağı oyunculardan daha çok elindekilerin özgüvenlerini nasıl sağlayacağı önemli”

“LENS İÇİN BEKLEMEYE GEÇİLDİ”

“Lens’e bir kiralama teklifi sunuldu. Kendisi yıllık 4 milyon Euro istiyor. Sunderland’e de bir teklif sunuldu. Beklemeye geçildi. Başka bir önemli oyuncuyla da sağ kanat için görüşülüyor. Fenerbahçe’nin Lens’in istediği parayı vermesi mümkün değil. FFP gerçeği var, 60 milyon Euro’nun aşılmaması lazım. Lens’e daha iyi bir teklif gelmezse veya Fenerbahçe daha iyi bir kanat almazsa Lens geri gelecektir”

“DİRAR’I BİTTİ OLARAK GÖRÜYORUM”

Dirar’ı bitmiş olarak sayıyorum. Sağ bek olarak düşünülüyor ama illa da orada oynayacak diye bir şey yok. Dirar hem hücum hem savunma alanında bir alternatif. Aykut Hoca istediğine göre sağ bekte de iyi oynuyor. Lens’in alternatifi olarak alınmadı. Fenerbahçe’nin en büyük eksikliği tek tip oyuncular olmasıydı.

“TAKIM OLMAK LAZIM”

“Bir futbolcu takımı şampiyon yapmaz. Takım olarak Samandıra’da iyi olacaksın. Fenerbahçe kadro planlaması eksikliğinden ziyade takım olamamıştı, kopuk ilişkili bir topluluk. Aykut Kocaman’ın en büyük işi bu topluluğu bir araya getirmek”

“İYİ TAKIM İÇİN OYUNCULAR SATILMALI”

“Kjaer mi satılır? Ozan Tufan mı satılır? Bilmiyorum. Kjaer kötü bir menajer ile çalışıyor. Gitmek çok istiyor ama şu an net bir şey yok. Marsilya ve Lazio bir bilgi istemişti. Milan belki istekleri karşılayabilir. Ozan için de Fenerbahçe teklif bekliyor. İyi bir takım için oyuncular satılmak isteniyor. Bazı mevkilerde şişkinlik var. West Bromwich 15 milyon teklif etti devre arasında Kjaer gitmek istemedi”

“EMRE MOR CUMAYA KADAR NETLEŞİR”

“Emre Mor net olarak listede. Cumaya kadar olay netleşebilir. Teknik direktörü de kiralığa sıcak bakıyor. Kjaer gitmeden Mathieu neden alınsın? Hasan Ali, İsmail kadar para istiyor haklı olarak”

“AYKUT HOCA SALİH’E ŞANS VERECEKTİR”

“Aykut hoca Salih Uçan’a mutlaka şans verecektir. Fenerbahçe’de oynamak istiyorlarsa futbolcuların artık kendilerine ve yaşamlarına dikkat etmeleri lazım”

YORUMLAR

  • 0 Yorum