Ahmet Nur Çebi: Bu kulübü yaşatacağız

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi: Bu kulübü yaşatacağız
15 Şubat 2020 - 14:14

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Çebi'nin öne çıkan sözleri şöyle:

"Bu kulübü yaşatacağız"

"Dün akşam mağlubiyet bizi çok üzdü. Ama kenetleyen bir takım gördüğümüz için umutlarımız arttı. Artık genç hakemler istiyoruz. Yapacaksa hataları genç hakemler yapsın, eskileri bırakalım. Hakemler arasında ahbap- çavuş ilişkisi var. Cezalı hakem bir hafta sonra 'VAR' da görev alabiliyor.

Göztepe maçında kural hatası var. Fikret Orman ibra edilmesi sebebiyle kızgın olabilir ama bu konu benimle onun arasında değil, Beşiktaş ile onun arasında. Ben Beşiktaş'tan paramı aldım, geri aldım, çalmadım ki. Çok üzgünüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Biz kulübün borçlarını azaltacağız. Kapıda haciz memuru olmadan yaşayacak. Ki ne derse desin bu kulübü yaşatacağız.

"Muhteşem bir Beşiktaş yapacağız" 

Bütün Beşiktaşlılardan samimi bir şekilde özür diliyorum. Bu konuyu bir daha Mali Genel Kurul'a kadar anmayacağım. Fikret Orman akrabalarımı arayıp, 'Bu adama oy vermeyin' dedi. Onun samimiyetine nasıl güveneyim? Hasıc ve ailesine çok teşekkür ediyorum. İnşallah başarılı olur.

"Abdullah hocaya gereken desteği verdim"

Kulübün her geliri temlikli, elektrik parasını ödemek bile sıkıntı. Biz bu sorunları beraber çözeceğiz. Bir kaç sene içerisinde muhteşem bir Beşiktaş yapacağız. Faiz yükünün altından kalkmamız gerekiyor. Bu yükü sırtımızdan atmalıyız. SK primlerinden kaçtığımı iddia etmek abestir. Ben, hiçbir yerden kaçmadım, Fikret Orman gibi kaçmadım.

Kendisi burayı yüzüstü bırakıp gitmiştir. Ben, Abdullah hocaya gereken desteği verdim, herkes gördü. Hocaya karşı tartışmışlığımız yok ancak Şenol hocanın, şampiyonluğu kaybettiğimiz sene küstürüldüğünü çok iyi biliyorum." 

YORUMLAR

  • 0 Yorum