Ahmet Nur Çebi: 'Daha fazlası işkence olurdu'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında siyah beyazlı kulübün gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi: 'Daha fazlası işkence olurdu'
18 Mayıs 2022 - 14:52
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında konuştu. 

İşte Ahmet Nur Çebi'nin sözleri;

Pandemi gibi bir dönemde 3 kupa aldık. O dönemki hocamıza, oyuncularımıza, yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Şampiyonlar Ligi'ne de gittik. Maalesef talihsiz bir süreç geçirdik ve puan alamadık. Hakem hataları, direklere çarpan toplar, şanssızlıklar ve sakatlıklar bizi kötü etkiledi. Kaliteli bir kadro kurmuştuk ancak şanssızlıklar, engellemeler, siz ne derseniz deyin başarıya engel oldu.

Transfer politikası

Gelecek dönemde genç oyuncularla, maliyeti düşük uzun vadeli bir planla yenilenen kadrosu ile bir süreç başlatmak istiyouz. Ersinler, Rıdvanlar, Serdarlar, Güvenlerle devam edecek ve yenilerini bulacak, çıkaracağız. Sabır göstererek Beşiktaş'ı hazırlayacağız. Uçuk kaçık bütçeler yok. Yıldız almak çok kolaydır. Parayı veriyorsunuz, borcu yapıyorsunuz, eve gidiyorsunuz. Sonra sizden gelenler acısını çekiyor. Yıldız almak değil hedefimiz yıldız yaratmak olmalıdır. 20 kişilik takımda 3-4 tane kreatif, genç oyunculara örnek olacak oyuncular olacaktır. Özellikle santrforda bunu tercih ediyorum. Genç oyuncularımıza teklifler geliyor. Kafamızdaki rakamları almadığımız sürece hiçbir çocuğumuz gitmeyecek. Şu an çok iyiler ve çok daha iyi olacaklar.

TFF Başkanlığına aday olacak mı?

TFF Başkanlığı gibi bir düşüncem yok. Kulübüme hizmet etmek istiyorum. Böyle bir düşüncem olsa Beşiktaş Başkanlığı için aday olmazdım.

Hiçbir hocayı göndermedim

Hocamın arkasında durmaya kararlıyım. Önder Karaveli ve Sergen Yalçın'ın arkasında durmaya kararlıydım. Ancak Sergen hocam 3 kere kendisi ayrılmak istedi. Daha fazlası ona işkence etmeye girecekti. Sergen bizim evladımızdır, ona bu zorluğu yaşatamazdık. Ben geldiğimden beri hiç hoca göndermedim. Avcı da dahil. Yalnızca gitmek isteyenlere gidin dedik. Arkalarında durma güvencesini de verdik. Ben Valerien Ismael'den çok eminim. Seçimlerine güveniyorum. Bugüne kadar bir U19 maçı yok. Her genç çocuğumuza maçlardan sonra nerede hata yaptığını anlatıyor. U19 hocalarına da nasıl oynamak istediğini anlatıyor. Onlara güvendiğini sık sık ifade ediyor. Kendisi gitmek istemediği sürece hocamın arkasında duracağım.

Vida, Atiba ve Cenk Tosun açıklaması

Vida ile pazarlık ediyoruz. Eski kontratı bittiği için valizini topluyor olabilir. Anlaşamama ihtimali sebebiyle arkadaşlarına veda ediyor olabilir. Ancak biz kendisiyle devam edebiliriz. Şartlarımıza uyduğu takdirde bizimle olur. Yabancı sınırıyla ilgili bir sorun olmazsa Atiba ile yola devam etmek istiyorum. Ancak Vida'nın şartları çok ağır. Bu şekilde bizimle olamaz. Vergilerle birlikte 5 milyon euroyu buluyor. Vida'dan faydalandık. Ancak neden 4'tü de 2 değildi. Artık 2 değil 1 olacak. Cenk Tosun bizim evladımız. Onunla ben görüştüm. Görüşmeye de devam ediyorum. Ancak ücret konusunda aramızda çok fark var. Sevmek ayrı gerçekler ayrı. Kendi şartlarımda elbette gelmesini isterim.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum