Ahmet Nur Çebi'den itiraflar

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kazanılan şampiyonluk sonrası Sergen Yalçın ve Vincent Aboubakar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi'den itiraflar
16 Mayıs 2021 - 14:27 - Güncelleme: 16 Mayıs 2021 - 14:30
Beşiktaş'ın şampiyonluğu sonrası başkan Ahmet Nur Çebi, NTV'ye özel bir röportaj verdi. 

Şampiyonluk mutluluğu hakkında konuşan Ahmet Nur Çebi, ''Gece uyuyamadım. Hiç kolay değildi. Allah yardım etti, bize nasip etti. Şampiyon olduk. Bana gelen mesaj sayısı 1500'ü geçti telefondan. Özeti şu mesajların; 'Hak ettiniz. Sizin hakkınızdı' Yüzde 80'i buydu mesajların.'' dedi.

Fatih Terim sözleri

Fatih Terim için söylediği sözlere de açıklık getiren Çebi, ''Başka bir yere getirildi bu konu. Kullanıldı. Beni çok üzdü. Bir sporcunun rakibiyle ilgili yapacağı tek şey var, alkışlayacak. Başka ne yapacak? Koskoca Galatasaray camiasını üzmek benim haddim mi? Camia ortada, çok büyük. Benim saygım var. İnşallah Galatasaray camiası bunu anlamıştır. Ben her sporcunun centilmen olduğunu biliyorum. Fatih Hoca centilmen biridir. 'Ne yapacaktı' derken kötü niyetim yoktu.'' sözlerini kullandı.

Sergen  Yalçın'ın sözleşmesi

Sergen Yalçın'ın geleceği hakkında da konuşan Beşiktaş Başkanı, ''Hocayla sözleşmemizin varlığı ya da yokluğunun şampiyonlukla alakası yok. Sergen Yalçın'ın sözleşmesi bitti. Yola devam edelim diyeceğiz. Maddi manevi benden bir şeyler talep edecektir. Muhtemelen anlaşacağız. Ben Sergen Hoca'nın Beşiktaş'ın içerisinde uzun yıllar kalmasını çok istiyorum.'' diye konuştu.

Vincent Aboubakar'ın sakatlığı

Ahmet Nur Çebi, Aboubakar'ın sakatlığı hakkında da konuşurken ''Aboubakar ile ilgili doktor raporu var. Oynayamıyorsa sağlık nedeniyledir. Başka şekilde tartışılmasını kabul etmiyorum. 2-3 günde bir MR çekiliyor. Ona sakatlığı neden çok gördüler? Manidar buluyorum.'' diyerek futbolcusunun son durumunu açıkladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum