Ahmet Nur Çebi'den şampiyonluk sözü

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sezon sonu şampiyon olacaklarını söylerken, Ghezzal, Aboubakar ve Rosier'nin durumları hakkında da bilgi verdi.

Ahmet Nur Çebi'den şampiyonluk sözü
22 Nisan 2021 - 13:45
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'de sürdürdükleri şampiyonluk yarışını değerlendirirken, gelecek sezon transfer planlarından da bahsetti.

Ahmet Nur Çebi, şampiyon olacaklarına inandıklarını söylerken kiralık forma giyen Aboubakar, Ghezzal ve Rosier hakkında da konuştu.

Ghezzal ve Rosier'in kiralık durumları hakkında da konuşan Çebi, ''İkisini de takımımıza kazandırmak istiyoruz. Netleşen, nokta koyduğumuz görüşme yok. Oyuncuların hepsi kalmak istiyoruz. Aboubakar da kalmak istiyor'' ifadelerini kullandı.

Aboubakar'da kararın Beşiktaş'ta olduğunu belirten Çebi, ''Aboubakar futbolcumuzdur, gelecek sene de bizde olacaktır. Kontrat opsiyonu Beşiktaş'tadır. Beşiktaş, Aboubakar'dan bu sene alacağından fazlasını almıştır. Hakkı yendiyse bunu teslim edecek, vicdanlı birisiyim. Bizde hakkı çok'' dedi.

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Ahmet Nur Çebi ''Son iki hafta içerisinde iki maçtır kaybettiğimiz puanların, Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında geriye düştüğünü ve şampiyon olamayacağı şeklinde algı yaratılmasını doğru bulmuyorum ve art niyet arıyorum. Üç puan öndeyken tereddüt varmış gibi algı yaratanlar, altı puan geride olanların 'Şampiyon biz olacağız' söylemlerine neden gerekli tepki ve cevabı vermiyorlar, bu soruyu da onlara sormak istiyorum. 13. sıradayken bu senenin şampiyonu Beşiktaş diyordum, lideriz ve yine diyorum. Şampiyon, yine biziz. Onurlu ve şerefli bir şampiyonluk kovalayan Beşiktaş, er ya da geç bu sezon bitiminde görecektir. Net bir şekilde söylüyorum, şampiyon biziz'' ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı diğer açıklamalar;

''Medyada bazı yorumcuların yapmış oldukları 'Beşiktaş kötü oynuyor, şampiyonluğu eliyle verdi' şeklindeki algılarından vazgeçmelerini buradan talep ediyorum. Bunun bizim camiamıza zarar vermek adına yapıldığını düşünüyorum.''

''Hakemlerden en çok mağdur olan takım Beşiktaş'tır.''

''Çok ilginç bir sezon geçiriyoruz. Pandeminin olduğu süreç yaşıyoruz. 21 takıma çıktık, fazla maç oynuyoruz. Oldukça sıkıntılı bir süreç. Geçen sene şampiyon olmuş Başakşehir'in düşme hattında mücadelesi var ve son oynadığı oyuna bakıyoruz. İlginç gelişmeler, ilginç oyunlar... Dolayısıyla, düşme hattındaki takımlarımızın çok fazla olması, yukarıdaki takımları çok zorlayacaktır.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum