Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer hakkında açıklamalarda bulundu ve 1-2 futbolcunun daha takıma katılabileceğini belirtti.

Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması
28 Temmuz 2022 - 11:00
Sol kanat ve stoper bölgesine transfer yapması beklenen Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, transfer hakkında konuştu. 

Çebi, "Transferin hemen hemen sonuna geldik. Sportif direktör ve hocamızın erken gelmiş olması sebebiyle çok yol aldık, dersimize iyi çalıştık. Hazırlık döneminde görülen tablo üzerine 1-2 transfer daha gerekebilecek. Cumartesi günü oynayacağımız hazırlık maçından sonra eksikleri kapatacağız. Birçok alternatifi değerlendiriyoruz. Genç çocukların hakkı yenmesin diye temkinli davranıyoruz. Transfer tutmayabiliyor ama genç oyuncular takımın önemli bir parçası olabiliyor." sözlerini kullandı.

Serdar  Saatçı'nın affedilmesi hakkında da konuşan Ahmet Nur Çebi, "Serdar genç bir kardeşimiz. Altyapıya değer verdiğimizi biliyorsunuz. Çocuklarımıza bazen anlatamıyoruz. Serdar Saatçı konuyu iyi değerlendirdi. Geldi, sarıldık ve öpüştük. Aynı şeylerin bir daha yaşanmayacağını ümit ediyorum. Şimdi devam ediyoruz. Beşiktaş altyapısından yetişen çocukların hassas olması gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Yaşandı, oldu ve bitti. Belki de hayırlara vesile oldu. Özellikle altyapıdaki diğer oyuncular için." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum