Ahmet Nur Çebi sessizliğini bozdu; Rıdvan & Emirhan

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Rıdvan Yılmaz ve ayrılması beklenen Emirhan İlkhan hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

Ahmet Nur Çebi sessizliğini bozdu; Rıdvan & Emirhan
01 Ağustos 2022 - 10:27
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni sezon öncesinde Hürriyet'e konuştu. Ahmet Nur Çebi özellikle Rıdvan Yılmaz ve ayrılması beklenen Emirhan İlkhan hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

Ayrılmak isteyen bir genç oyuncunun önünü açmak gerektiğini söyleyen Çebi, ''Alt yapıdan gelen oyuncular değerini bulduğu zaman ve kendileri de gitmek istiyorlarsa önlerini açmamız gerekir ki arkadan gelen diğer gençlerimizin de önünü açmış olalım'' ifadelerini kullandı.

Transferde dikkatli davrandıklarını söyleyen Çebi, ''Transferlerde çok dikkatli davranıyoruz. Daha önce yapılmış olan malum transferlerden neredeyse 14’ünden 4-5 yıl sonra kurtulmak söz konusu oldu. Kamuoyunca malum olmak üzere bu futbolcuların şu anda bile Beşiktaş’tan aldıkları ücretin yarısını alamadıklarını ve kendilerine kulüp bulamadıklarını üzüntüyle görüyoruz. O dönemlerde yapılan transferler hem takıma katkı vermediği gibi Beşiktaş’ın belki de borcunun 3’te birine sebebiyet vermişlerdir'' dedi.

Rıdvan ve Emirhan hakkında da konuşan Çebi, ''Bir futbolcuyu başkan değil menajer pazarlar. Bir futbolcu para ediyorsa onun talibi vardır. Tüm kulüpler artık teknolojilerden yararlanarak futbolcuların performanslarını izliyorlar. Adam kötü değilse herkes kapınızı çalıyor. Emirhan, Rıdvan gibi. Bunu kongre üyelerimiz ve taraftarlarımız düşünmeli. Bizler iyi işler yapıyoruz. Geldiğimizden bu yana ve bu dönem özellikle bunların olmaması için neredeyse ücretlerinin gerçek değerleriyle sözleşmeler yapıldığı görülmektedir'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum