Ajax - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında Ajax ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Ajax - Beşiktaş muhtemel 11'ler
28 Eylül 2021 - 10:46 - Güncelleme: 28 Eylül 2021 - 18:50
UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının ikinci maçında temsilcimiz Ajax ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. 

Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmayı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Mücadele saat 19:45'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Ajax: Pasveer, Mazraoui, Timber, Martinez, Blind, Alvarez, Gravenberch, Antony, Berghuis, Tadic, Haller

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, N'Sakala, Rıdvan, Josef, Salih Uçan, Oğuzhan, Can Bozdoğan, Kenan Karaman, Batshuayi 

Eksikler

Beşiktaş: Welinton, Vida, Atiba, Ghezzal, Teixeira, Larin, Pjanic, Montero, N'Koudou, Mehmet Topal, Necip.

Sakatlıklarla başı belada

Süper Lig'de geçen sezonun flaş takımlarından olan Karagümrük, bu kez de ilk 2 haftada 4 puan toplamayı başardılar. İlk hafta Gaziantep FK'yı deviren İstanbul ekibi, sonrasında Rize'den 1 puanla döndüler. Ancak Karagümrük karşısında zorlanmalarına karşın sahadan tek golle galibiyetle ayrılmayı başardı ve 3 haftada 7 puana ulaştı.

Sonrasında Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşan ve yıldızlarının etkili oyunuyla 3-0'lık galibiyete uzanmayı başardılar. Şampiyonlar Ligi'nde ise Dortmund'a mağlup olmalarına karşın ortaya konan mücadele taraftarları umutlandırdı.
Devler Ligi dönüşü rotasyona giden Sergen Yalçın, ilk yarıda 2-0 geriye düşen takıma yaptığı hamlelerle mücadeleyi çevirdi ve siyah-beyazlılar sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Ancak son maçta Antalya'daki senaryonun tam tersi oldu. Adana Demirspor karşısında 3-0 öne geçmelerine karşın sahadan 3-3 berabere kaldılar. 

Altay maçına ciddi eksiklerle çıkan siyah-beyazlılar, sahadan hem mağlubiyetle ayrıldı hem de eksiklerine yenilerini ekledi. Beşiktaş, Ajax karşısında tam 12 eksikle çıkacak.

Ajax 4 maçı da kazandı

Beşiktaş ile Ajax, Avrupa kupaları tarihinde beşinci kez karşılaşacak. Hollanda ekibi, daha önce oynanan maçları 2-0, 1-2, 2-1 ve 4-0 kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum