Akhisar'a Karabük dur dedi

Okan Buruk'un göreve gelmesiyle âdeta şaha kalkan ve üst üste 6 maç kazanan Akhisar'a Karabükspor dur dedi. Misafir ekibin golleri Ermin Zec'ten geldi.

Akhisar'a Karabük dur dedi
02 Haziran 2017 - 18:56 - Güncelleme: 02 Haziran 2017 - 18:59

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında formda Akhisar Belediye'ye konuk olan Karabükspor, 1-0 geriye düştüğü maçı Ermin Zec'in hat-trick'iyle 3-1 kazandı ve rakibinin 6 maçlık galibiyet serisine son verdi. 

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibi öne geçiren gol 9. dakikada Sokol Cikalleshi'den geldi ve Akigolar ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 

Mücadelenin ikinci devresinde ise âdeta yeniden doğan Karabükspor, 48'de Ermin Zec ile skoru eşitlerken 58'de yine Zec'in golüyle 2-1 öne geçti. Mücadelenin 76. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Boşnak oyuncu penaltıdan fileleri havalandırarak takımını mücadelede 3-1 öne geçirdi. Sonucu belirleyen isim ise 82'de penaltı vuruşunu gole çeviren Ricardo Vaz Te oldu ve karşılaşma misafir ekibin 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. 

CIKALLESHI ÇOK FORMDA

Bugün uzun süre sonra ilk kez puan kaybeden Akhisar'da takımın tek sayısını kaydeden Cikalleshi, son 11 maçta 10. kez gole katkıda bulundu. Rumen futbolcu, 7 gol atarken 3 de asist yaptı. 

VAZ TE BOŞ GEÇMEDİ

Bu sezon Akhisar formasıyla toplamda 40 maça çıkan Vaz Te, 25. golünü kaydetti. Karabükspor ağlarını havalandıran Portekizli, ligdeki gol sayısını 11'e yükseltti. 

GALİBİYETLE NOKTALADI

Ligde son 9 maçında sadece bir galibiyet alabilen Karabükspor, Manisa ekibini yenerek sezonu mutlu noktaladı. 

7. SIRADA KALDILAR

Seyircisi önünde rakibine mağlup olan Akhisar Belediye, ligi 48 puanla 7. sırada tamamladı. Karabükspor ise 43 puanla 11. sırada sezonu noktaladı. 

Emre Okkay - futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum