Akhisarspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe 7. Hafta'nın açalış maçında Akhisarspor'a konuk oluyor. Peki Akhisarspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Akhisarspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
28 Eylül 2017 - 13:12 - Güncelleme: 29 Eylül 2017 - 22:29

Beşiktaş'ı yenerek hem moral bulan hem de puan sıralamasında yukarılara tırmanan Fenerbahçe milli maç için lige verilecek araya moralli girmek isityor. Aykut Kocaman yönetimindeki sarı-lacivertli ekip Süper Lig'de 7 Hafta'nın açılış maçında Teleset Mobilya Akhisarspor'a konuk oluyor.

Akhisarspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

29 Eylül Cuma akşamı saat 20:00'de başlayacak ve beIN Sports 77. Kanal'dan naklen ekranlara gelecek olan mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım.

Fenerbahçe'de üç cezalı oyuncu var

Son iki maçında 6 puan alan ve 6 gol atan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman zorunlu olarak ilk onbirde değişikliklere gidiyor. Tecrübeli teknik adamın cezalı olan Josef ve Skrtel'in yerine Skrtel ve Mehmet Topal'a yer vermesi bekleniyor. Beşiktaş derbisinin son dakikalarında kırmızı kart gören İsmail Köybaşı da bu maçta yer alamayacak.

Muhtemel onbirler

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak mücadeleye Fenerbahçe'nin şu onbirle çıkması bekleniyor:

Kameni - Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali - Mehmet Topal, Ozan - Valbuena, Mehmet Ekici, Giuliano - Janssen.

Ligde 10 puanla 7. sırada bulunan Akhisarspor ise son Konyaspor yenilgisi nedeniyle onbiirnde değişikliğe gidebilir. Ev sahibi takımın beklenen onbiri şöyle:

Lukac - Miguel Lopes, Mustafa Yumlu, Caner, Ömer Bayram - Abdoul Sissoko, Soner - Olcan, - Daniel Larsson, Serginho, Paolo Henrique

Süper Lig'de 11. kez karşılaşacaklar

Fenerbahçe ile Akhisarspor Süper Lig'de şimdiye kadar 10 kez karşılaştı. Bu 10 maçın 6'sını Fenerbahçe, 3'ünü Akhisarspor kazandı. Sadece 1-1 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin attığı 21 gole Akhisarspor 12 golle yanıt verdi.

Aykut Kocaman'la 115. lig maçı

Fenerbahçe'de ikinci göreve gelen Aykut Kocaman bu karşılaşmayla birlikte Süper Lig'de sarı-lacivertli ekibin başında 115. lig maçına çıkacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum