Al Tosun'u ver Giroud'yu

Beşiktaş, Arsenal’den Cenk Tosun’a bir teklif geldiği takdirde Olivier Giroud takasını gündeme getirecek. Siyah- beyazlılar, bu kez İspanya’dan Valencia’nın golcü oyuncuya talip olması halinde ise karşılığında Nani’yi isteyecek.

Al Tosun'u ver Giroud'yu
26 Haziran 2017 - 12:11

Siyah-beyazlılar bayram sonrası transferde ilk etapta Vincent Aboubakar konusunu çözmeye çalışacak. Bu oyuncu için kıran kırana gerçekleştirilen bonservis görüşmelerinde sona doğru yaklaşan Beşiktaş’ın, Kamerunlu yaldızın alınması halinde bile ikinci bir forvet transferi yapabileceği gelen haberler arasında.

Bir süredir Bacca, Giroud, Llorente gibi isimleri mercek altına alan siyah-beyazlı yönetim, Cenk Tosun’a makul bir teklif gelmesi halinde transferde çok farklı bir strateji izleyecek. 

NANİ’Yİ İSTEYECEKLER

Bir süredir İngiliz devi Arsenal’in golcü listesinde ismi bulunan Cenk için bu kulüpten teklif gelmesi durumunda Olivier Giroud takası masaya sürülecek. Kara Kartal’ın, Cenk’e karşılık İngiliz ekibinden Fransız golcüyü takas yoluyla isteyecekleri iddia edildi.

İngiliz kulübü haricinde Cenk Tosun’un ismi son dönemde Valencia ile de birlikte anılıyor. Milliyet’in haberine göre, Beşiktaş, İspanyol ekibinden Cenk için cazip bir teklif sunulması durumunda bu kulüpten de Nani’yi takas etmeyi planlıyor. 

ABOUBAKAR ANAHTAR

Hem forvet hem de savunma hattını en iyi isimlerinden oluşturmaya çalışan siyah-beyazlılar, Aboubakar’ın transferdeki durumuna göre hareket edecek. 

Kamerunlu golcü için bu konuda Porto ve Lorient kulüpleri ile son bir görüşme daha yapılacağı öğrenildi.



YORUMLAR

  • 0 Yorum