Alanya'da ortalık karıştı! Ahmet Ağaoğlu sahaya girdi

Alanyaspor - Trabzonspor ardından saha içi ve protokol tribünü karışırken Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu sinirlerine hakim olamadı.

Alanya'da ortalık karıştı! Ahmet Ağaoğlu sahaya girdi
23 Haziran 2020 - 08:15

Trabzonspor, Süper Lig'in 28. haftasının kapanış mücadelesinde Alanyaspor'la son dakika yediği golle 2-2 berabere kalarak haftayı 2. sırada kapattı. Maçın önüneyse maç sonunda çıkanan tartışma ve arbede damga vurdu. İki takım yöneticileri arasında protokol tribününde başlayan tartışma saha içine taşındı.

Kritik Alanya deplasmanında galibiyeti son saniyelerde yediği golle kaçıran Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, 90 dakikanın sona ermesiyle çılgına döndü. İlk olarak Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile şiddetli bir tartışma yaşayan Ağaoğlu, maç sonu sahaya inerek Alanyaspor Kulübü çalışanlarına vurmaya kalkıştı. 

Jandarma ekipleri ve bazı yöneticilerin araya girmesiyle sakinleştirilen Ağaoğlu, sahadan uzaklaştırıldı. Ağaoğlu ve Trabzonsporlu yöneticilere küfür edildiği gelen haberler arasında. 

İki taraftan karşılıklı açıklamalar

Yaşanan kavga ve tartışmaların ardından iki taraftan da açıklamalar geldi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maç sonunda konuşurken olaylarla ilgili 'Her türlü gerginliği bekliyoruz, bu beklediğimiz bir şey. Son 6 haftada üzerimize farklı şekilde gelineceğini de düşünüyoruz ama burada beklemiyorduk. Telefonda bana gösteriyor, 'Ağabeyime küfrediyorsun' diyor, ağabeyim dediği de bakan Mevlüt Çavuşoğlu, ben de 'Ağabeyin benim hayatta saygı duyduğum nadir insanlardan biridir, sen kimsin?' dedim. Bizim bulunduğumuz bölüme kadar gelip ağza alınmayacak küfürler etmenin ne anlamı vardı?Neyin hesabını yapıyorlar, neyin savaşıdır, neyin kavgasıdır? Şu anda alkol muayenesine giriyorum. Hayatım boyunca alkol almadım, bunların hepsi iftira. Benim ölmüş anneme, arkadan onun ağabeyi küfür etti, ben de ona küfrü iade ettim. Ondan ortalık karıştı'  ifadelerini kullandı.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da olaylarla ilgili 'Ahmet Ağaoğlu alkollüydü, içki kokusundan midem bulandı. Trabzonspor'un teknik direktörü Hüseyin hoca, bizim yöneticimize küfretti, bunu herkes gördü.Ahmet Ağaoğlu rahmetli anama küfretti. Ben şikayetçi oldum. Saymadık küfür bırakmadı. Ağabeyime küfrü duyunca, Ahmet Ağaoğlu'na 'Küfretmeyin, büyük ağabeyim' dedim. Dinlemedi, bana küfretti, vurmaya kalktı. Küfrediyor, küfretme diyorum ben, ayıp oluyor diyorum hep' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum