Alanyaspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Alanyaspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler
24 Eylül 2023 - 00:01
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Alanya Oba Stadı'nda oynanacak karşılaşma 20:00'de başlayacak. Alanyaspor - Fenerbahçe maçı beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak ve karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Fenerbahçe, hafta arasında Avrupa Konferans Ligi'nde Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı mağlup eti ve grup aşamasına 3 puanla başladı. Sarı-lacivertli ekip şu ana kadar Süper Lig'de oynadığı maçlarda da yoluna kayıpsız olarak devam ediyor.

Alanyaspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Fenerbahçe'de 3 Eylül'deki MKE Ankaragücü deplasmanında ikinci yarı gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalan ve bir maçlık cezasını atlatan İsmail Yüksek, bu maçta forma giyebilecek.

Alanyaspor: Ertuğrul, Augusto, Furkan, Aliti, Yusuf, Richard, Janvier, Efecan, Novais, Carlos Eduardo, Cordova
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Alanyaspor - Fenerbahçe iddaa oranları

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasındaki Alanyaspor - Fenerbahçe karşılaşmanın iddaa oranları da belli oldu. iddaa Fenerbahçe'nin deplasmandaki galibiyetine 1,54 oran açarken, Alanyaspor'un galibiyet oranı 4,59 olarak belirlendi. Alanyaspor - Fenerbahçe maçının beraberlik oranı ise 3,77 olarak açıklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum