Alanyaspor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 30. haftasında lider Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. 

Alanyaspor - Galatasaray muhtemel 11'ler
18 Nisan 2023 - 03:43
Süper Lig'in 30. haftasında Alanyaspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. 

Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 20.30'da başlayacakken, karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Alanyaspor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Alanyaspor: Runarsson, Pereira, Furkan, Rassoul, Balkovec, Fatih, Doumbia, Efkan, Efecan, Cavaleiro, Hassan

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi

Evinde 6 gollü zafer

Ligden çekilmek zorunda kalan Gaziantep FK ile oynaması gereken maç, hükmen Galatasaray'ın lehine yazılınca, sarı-kırmızılılar ligdeki galibiyet serisi 13 maça çıktı. Son karşılaşmada ise Kasımpaşa'yı tek golle mağlup ettiler.

Sonrasında ise Kasımpaşa'yı tek golle mağlup eden Galatasaray, Süper Lig tarihinde üst üste 14 maç kazanan tek takım olmayı başardı. Ancak milli ara öncesinde Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenildiler ve seri sona erdi. Dönüşte ise zorlu Adana Demirspor maçından 3 puanı 2 golle çıkarmayı başardılar. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a deplasmanda kaybetmesiyle birlikte de puan farkı yeniden 6 oldu. Ancak kupada Başakşehir'e 3-2 yenilerek Türkiye Kupası'na veda ettiler. Son lig maçında ise Kayserispor'u 6-0 yendiler ve rakiplerine güçlü bir mesaj verdiler.

Son 10 maçta eşitlik var

Galatasaray ile Alanyaspor arasında oynanan 10 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Diğer karşılaşmaları iki taraf 4'er kez kazandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum