Alanyaspor'un yükselişi sürüyor

Papiss Cisse (2) ve Sural'ın golleriyle Kasımpaşa karşısında farka giden Aytemiz Alanyaspor sezonun ikinci yarısında oynadığı 6 maçta 13 puan toplamış oldu.

Alanyaspor'un yükselişi sürüyor
23 Şubat 2019 - 18:01

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı kiralayarak kadrosunu güçlendiren, hafta içinde de 3 oyuncusunun sözleşmesini uzatan Aytemiz Alanyaspor'un yükselişi sürüyor.

Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğünü üstlendiği Akdeniz ekibi geçen hafta Trabzonspor karşısında deplasmanda aldığı galibiyetin ardından bu hafta da Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup etti.

21 golle Gol Krallığı'nın ilk sırasında bulunan Mbaye Diagne'yi Galatasaray'a sattıktan sonra oynadığı 6 maçı da kaybeden Kasımpaşa da ise düşüş devam ediyor.

İki takım arasındaki karşılaşmanın ilk golü 9. dakikada Papiss Cisse'yle geldi. Aytemiz Alanyaspor'un bulduğu bu golde önce yardımcı hakem Ali Saygın Ögel ofsayt bayrağını kaldırdı ve orta hakem Abdülkadir Bitigen ofsayt kararı verdi. 

Ancak VAR incelemesi sonrası Baiano'nun ortasında Ozan Tufan'ın topa dokunmadığı ve Kasımpaşa savunmasından sektiği anlaşılınca Cisse'nin golü geçerli sayıldı.

44. dakikada Kasımpaşa'dan Popov yaptığı müdahale sonrası hakem Bitigen'den önce sarı kart gördü. VAR uyarısı sonrası karar kırmızı kart olarak değişti ve Kasımpaşa sahada 10 kişi kaldı.

53. dakikada Baiano'nun pasında Papiss Cisse kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

89. dakikada Cenk Ahmet'in asistinde Josef Sural skoru belirleyen golü kaydetti: 3-0

Bu sonucun ardından Aytemiz Alanyaspor puanını 28'e yükseltirken, Kasımpaşa 29 puanla haftayı kapattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum