Alex de Souza yardımcısını açıkladı

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza, imza töreninde hedeflerini ve planlarını anlattı.

Alex de Souza yardımcısını açıkladı
30 Mayıs 2024 - 16:42
Antalyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Alex de Souza, hedefleri hakkında konuştu. Kırmızı-beyazlı kulüple iki yıllığına anlaşan Alex için kentteki bir otelde imza töreni düzenlendi.

Brezilyalı isim yaptığı kısa değerlendirmede hedeflerini ''Alex ile iki yıllık sözleşme imzalıyoruz. Kendisiyle birlikte başarılarla dolu iki yıl geçireceğiz. Toplantılar yapıyoruz. Futbol mühendisliğine başladık. Önerdiği oyuncularla ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Transfer engelini kaldıracağız. Bütçemize uygun en ideal kadroyu oluşturacağız. Antalyaspor ligde kalmak için oynamayacak. Antalyaspor'un her zaman hedefi olacak, çıta yüksek olacak'' ifadelerini kullandı.

Alex de Souza, Semih Şentürk'ün ekibinde yer almayacağını ancak Mehmet Aurelio'nun yardımcılarından biri olduğunu açıkladı.

Alex de Souza, Brezilyalı teknik direktör Arthur Zico ile görüşüp görüşmediği sorusunu ise "Tabii ki de konuştum. Hoca olarak çalışma arzusunda olduğumdan bunun için emek verirken Parreira, Zico, Lazaroni ile konuştum. Onların fikirlerine her zaman değer verdim. Türkiye'de tecrübeli hocalarımızla da görüşmelerim oldu. Bu süreç içerisinde ben bu yolun başında olduğum için tecrübelerinden tabii ki de faydalanıyorum her zaman. Benim kariyerim boyunca da öyle olacak." diye yanıtladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum