''Alex'ten sonra gördüğüm en iyisi''

Altan Tanrıkulu, TivibuSpor ekranlarında açıklamalarda bulunurken Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas hakkında konuştu.

''Alex'ten sonra gördüğüm en iyisi''
01 Kasım 2021 - 12:21 - Güncelleme: 01 Kasım 2021 - 12:42
Yazarlarımızdan Altan Tanrıkulu, TivibuSpor'da gündemi değerlendirirken Anastasios Bakasetas'a da değindi. Tanrıkulu'nun ekranlarda yaptığı açıklamalar şu şekilde;

Gervinho'nun çok etken bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Daha önceki galibiyetlerde de Gervinho sakattı. İyi ve etkili olduğu zamanlar sezon başındaydı. Gervinho'nun üzerine bir oyun planı yoktu sadece. Oraya bir transfer yapılır, doldurulur. Mesela aynı sakatlığı Allah korusun Bakasetas yaşasın, daha büyük sıkıntı. Gervinho'nun yeri dolar.

''Şu an başka tarz bir oyuncu, koy Grealish'in yerine...''

Bakasetas bence ligin şu anda en iyisi. Onun yerine bu kadar efektif, Trabzon şehrine uyum sağlamış birisini bulamazsınız. Benim gördüğüm o bölgede Alex De Souza'dan sonra gördüğüm en efektif oyuncu. Bakasetas şu an başka tarz bir oyuncu. 

O kadar Avrupa'yı takip ediyorum. Premier League'de ne boş oyuncular var. Bomboş oynuyorlar. Leeds'te, West Ham'da, Aston Villa'da falan. Grealish çok efektif bir oyuncu değil mi? Herkes hayran kaldı falan... Grealish'i al City'den Bakasetas'ı koy. Daha iyi olmazsa bende futbolu bilmiyorum. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum