Ali Ece: Eljif Elmas sürgünde gibi

Spor Toto Süper Lig'de haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Fenerbahçe, evinde Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. Fanatik yazarı ve Tivibu yorumcusu Ali Ece, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu!

Ali Ece: Eljif Elmas sürgünde gibi
07 Ekim 2018 - 23:10 - Güncelleme: 07 Ekim 2018 - 23:21

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. Haftası'nda evinde Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. Sarı lacivertliler bu sonuçla puanını 8'e çıkarırken konuk ekip puanını 15'e yükseltti.

Karşılaşmanın ardından yorumlarını aktaran Fanatik yazarı ve Tivibu yorumcusu Ali Ece, "4-4-2 oynatacağım diye Benzia'yı kesip Frey'i oynatmak tutarsızlık. Bu 4-4-2 nedeniyle Eljif Elmas solda sürgünde gibi oynuyor." dedi!

Ali ece, "Bizim ligde hakemler neden duran topu hızlı kullanmak isteyeni durdurur, engeller? Tempo yükselirse pozisyonlara yetişememekten mi çekiniyorlar?" şeklinde de yorum yaptı.

"Beşiktaş'ın komple iyi oynadığı 90 dakika yok"

Beşiktaş4ın iki puan kaybettiği Konyaspor deplasmanıyla ilgili de Ali Ece şu açıklamaları yaptı:

"Atiba'yı bu yaşta her maç oynatamazsın. Kulüp yönetiminin, Atiba'nın yerini bire bir dolduracak transfer yapması gerekiyordu. Kadro mühendisliğinde hata var. Maçın Beşiktaş açısından en olumlu gelişmesi, Oğuzhan ve Lens'in katkı vermiş olması."

"Beşiktaş eskiden işi orta sahada bitiriyordu. Topu erken kaptığı için, çok fazla geriye yüksek tempolu koşmak zorunda kalmıyordu ve performansını 90 dakikaya yayabiliyordu. Sezon başından beri Beşiktaş'ın komple iyi oynadığı 90 dakika olmamasının sebebi budur."

"Yedekte hala Mustafa Pektemek var. Artık bayatlamış bir oyuncu. Pişmesi lazım diye bir şey yok. O zaman tutmayacaksın kulübüde. Yerine Güven Yalçın'ı alacaksın çünkü ümit veriyor."

"Beşiktaş 10 kişiyken, 11 kişi olduğundan daha iyi oynadı. Quaresma oyunda kalsaydı, hakeme intikam müdahalesi yapabilirdi. Lens'in golü güzeldi. 3. değişiklik yanlıştı. Oğuzhan ve Lens'in katkıları çok önemliydi."

Fatih Terim ve Şenol Güneş farkı

''Fatih Terim, 80. dakikadan sonra 2 defans oyuncusunu oyuna alıp, forvet oynatıyor ve maçı kazanıyor. Şenol Güneş, önde olduğu maçın 89. dakikasında forvet çıkartıp, defans oyuncusu alarak puan kaybediyor. Farkı siz seçin.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum