Ali Koç: ''Bileğimizin hakkıyla kazandık''

Ali Koç, Başakşehir'i 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Taraftardan destek isteyen Ali Koç, bileklerinin hakkıyla Başakşehir'i mağlup ettiklerini dile getirdi.

Ali Koç: ''Bileğimizin hakkıyla kazandık''
24 Aralık 2020 - 02:27
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 5 golün atıldığı, 3 kırmızı kartın çıktığı Başakşehir maçının ardından kısa bir değerlendirmede bulundu.

Ali Koç, Başakşehir karşısında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu söylerken, taraftarlardan da destek istedi.

Mücadeleyi değerlendiren Ali Koç, Fenerbahçe'nin bileğinin hakkıyla kazandığını dile getirdi ve ''Kazandık. Çok ihtiyacımız vardı. Son haftalarda taraftarımızı üzdük, endişelendirdik. 14 gün araya giriyoruz. Bu galibiyet önemliydi. Fenerbahçe bugün bana sorarsanız bileğinin hakkıyla maçı aldı. 3 bölümlük maçtı. İlk 20-25 dakikalık bölümde Başakşehir alıp götürebilirdi, sonra dengeledik eşitlik oldu, kartlar gelene kadar 2-1 öndeydik ve üstündük, kartlardan sonra maç koptu'' ifadelerini kullandı.

Taraftarlardan kötü günde de destek isteyen Ali Koç, ''Gerçekten Fenerbahçe'nin iyiliğini isteyenlere sesleniyorum. İyi günde de kötü günde de destek olun. 2 senedir oluyorsunuz zaten. Lütfen bu uzun maratonda inişli çıkışlı dönemler olacaktır. 1-2 mağlubiyet üstünden büyük resmi etkilemeyin. Kötü günde hocamıza, oyuncularımıza destek olun. Sezon sonu geldiğinde arzu ettiğimiz, uzun zamandır beklediğimiz, hak ettiğimiz, edeceğimiz şampiyonluğu yakalayalım. Ancak bu şekilde olur'' şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum