Ali Koç: Hiçbirimiz bugünü tarif edemezdik

Fenerbahçe'yle 1.5 yıllık anlaşmaya varan Ersun Yanal bugün düzenlenen törenle sözleşmeye imza attı.

Ali Koç: Hiçbirimiz bugünü tarif edemezdik
18 Aralık 2018 - 17:47 - Güncelleme: 19 Aralık 2018 - 16:55

Fenerbahçe'nin geçen hafta içinde anlaşmaya vardığı dünkü BB Erzurumspor maçıyla da ilk kez görev yapan Ersun Yanal, kendisini 1.5 yıllığına sarı-lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde düzenlenen imza töreni ve basın toplantısına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticilerin yanı sıra Sportif Direktör Damien Comolli de katıldı.

Başkan Ali Koç: Tribünden düşerek yaralanan taraftarımıza acil şifalar diliyoruz

Törende ilk olarak söz alan Başkan Ali Koç, "Değerli basın mensupları, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım, toplantımıza katılan herkes, hoş geldiniz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. 7-8 kanalda da canlı yayınlanıyoruz. İlginiz için de ayrıca teşekkür ederim. Yaşadığımız birçok talihsiz olayın yanı sıra dün gerçekten talihsiz bir olay yaşadık. Soner Ergin isimli taraftarımız tribünden düşerek hastaneye kaldırıldı. Bu olay maçtan birkaç dakika önce oldu. Maç esnasında değildi. Kendisi hemen buradan en yakın hastaneye kaldırıldı. En son aldığımız bilgilere göre dün sabaha kadar 2 ameliyat geçirdi. Hem beyin hem de omurilik ameliyatı. Ameliyatların iyi geçtiğini öğrendik.  İnşallah, Allah’ın izniyle, sevdiklerinin ailesinin duasıyla Soner kardeşimiz bu çok sıkıntılı durumu inşallah atlatacak. Sağlığına bir şekilde kavuşacak gücü, kuvveti, kudreti gösterecektir. Ona, ailesine, arkadaşlarına, camiamıza geçmiş olsun diliyorum. İnşallah bir an evvel sağlığına kavuşur." yorumunu yaptı.

Ali Koç sözlerini şöyle sürdürdü:




Ersun Yanal: Kadro dışı kalanlarla ilgili karar Antalyaspor maçı sonrası

Sezon sonu hedefinin ne olduğu yönündeki soru üzerine Ersun Yanal, “Şu anda 1 maçımız kaldı. İkinci yarıdaki puan cetveline baktığımızda ligin yeni başladığını düşünecek olursak zirvede olacağız. Ligi kaçıncı sırada bitiririz onun matematiğini şu anda yapamam ama sezon yeni başlasaydı Fenerbahçe’nin nerede olması gerekiyorsa orada olmak için oynayacağız.” yanıtını verdi.

Kadro dışı bırakılan futbolcularla ilgili soruya ise Ersun Yanal, “Geleli toplamda 3 gün oldu. Tüm bunlarla ilgili tasarrufu geniş bir toplantıda nedenleriyle konuşacağız. Pazartesi günü oynayacağımız Antalyaspor maçından sonra sizlerle bir araya gelip sizlerle biraz daha zaman geçirip sorularınıza açık yüreklilikle cevap vereceğim.” değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe’nin atması beklenenden daha az gol atmasıyla ilgili sorulan soruyu Ersun Yanal, “Fenerbahçe’nin bir kültürü var. Biz onun dışında hiçbir şey yapmaya çalışmayacağız. Biz o kültüre uygun, Fenerbahçe’nin oynaması gerektiği gibi oynayıp herkesi keyiflendirip sonuca ulaşacağız. İstatistikleri yine biz belirleyeceğiz.” diye yanıtladı.

Ali Koç'u kızdıran soru

Bir gazetecinin "Fenerbahçe'nin yeni kaleci antrenörünün zamanında 'Mahkeme süreci devam eden sezonu şampiyonluğumuzla tamamladık" demişti. Bunu Trabzonspor lehine söyledi. Şu anda Samandıra’da görev yapmaya başladı. Bu konuda düşünceleriniz neydi?" sorusuna Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Çok saçma bir soru olduğunu düşünüyorum. Bizim 3 Temmuz’daki duruşumuz nettir. Bu sorunun yeri değil. Biz bir kişinin Fenerbahçe’de çalışmayacağını düşünüyorsak, onu da çok iyi filtreliyoruzdur." yanıtını verdi.




YORUMLAR

  • 0 Yorum