Ali Koç konuştu alkış tufanı koptu

Fenerbahçe Spor Kulübü 2017 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu’nda Ali Koç, Aziz Yıldırım’dan sonra kürsüye çıktı. Sözlerine teşekkür ifadeleriyle başlayan Ali Koç, 2018 seçimi için de açıklamalarda bulundu.

Ali Koç konuştu alkış tufanı koptu
03 Haziran 2017 - 13:16 - Güncelleme: 03 Haziran 2017 - 13:18

2018’de yapılacak Genel Kurul’da tekrardan aday olacağını yenileyen Ali Koç, “Zamanı geldiğinde elimi taşın altına koymaya hazırım” ifadelerine yer verdi.

İşte Ali Koç’un açıklamaları:

Ali Koç, “Fenerbahçe basketbolunu destekleriyle bu denli üst seviyelere çıkardığı ve bu tesisi bize hediye ettiği için Murat Ülker’e teşekkür ediyorum. Başkan Aziz Yıldırım’ın açıkladığı bitme aşamasına gelen Doğuş sponsorluğunu 3 yıllık final-four macerasının ardından gelen şampiyonluğu tebrik ederim. Obradovic’i kulübümüze kazandıran Aziz Yıldırım’a şükranlarımı sunarım.

Gelecek sezon başkanımızın liderliğinde EuroLeague’le birlikte 4. yıldızında formamıza takılacağından eminim. Bu süreçte her bir ferdin kenetlenmesi ve hepimizin aynı gemide olduğumuzu unutmamamız gerekiyor.

Taraftarımıza gösterdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Salonlarda ve meydanlarda gösterilen destek kupaya taçlandı. Basketbolda güzel bir sezon geçirmemizin ardından futbolda işler istediğimiz gibi gitmedi.

Gelecek sezon için şimdiden hazırlanmayız. Özellikle tribünlerde görmek istemediğimiz durumu ekonomik duruma bağlamak olmaz”

2018 SEÇİM

“30 Mayıs 2015 yılında başkanımız önümüzdeki dönemler için görüşlerini belirtmişti. Zamanı geldiğinde elimi taşın altına koymaya hazır olduğumu belirtmiştim. Ben bugün yine aynı noktadayım. Mayıs 2018’de yapılacak olan seçimde sizlerin de desteğiyle aday olmak istediğimi belirmek istiyorum. Bizzat tarafımdan açıklanmayan hiçbir açıklamaya itibar etmeyin. Fenerbahçe, taraftarıyla güçlüdür. Umut etmek ve kazanmak için tribünde olmak zorundayız. Camia olarak kenetlenmeye ihtiyacımız var” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum