Ali Koç resmen açıkladı; ''28 Haziran''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de yaklaşan seçim öncesi değerlendirmelerde bulunurken, teknik direktörlerini Pazartesi açıklayacaklarını bir kez daha vurguladı.

Ali Koç resmen açıkladı; ''28 Haziran''
24 Haziran 2021 - 12:09 - Güncelleme: 24 Haziran 2021 - 12:14
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaklaşan seçim öncesinde FB TV'de açıklamalarda bulundu. Ali Koç, geçtiğimiz yıllarla ilgili kısa değerlendirmelerde bulunurken, dikkat çekici ifadeler kullandı.

Yeni teknik direktörlerini 28 Haziran Pazartesi günü açıklayacaklarını söyleyen Ali Koç, ''Kadromuz daha nitelikli ve hazır konumda. Pazartesi günü hocamızı açıklayınca 1 Temmuz'da sezonu açacağız. İlk 2 gün sağlık süreçleri olacak. 5'inde Topuk Yaylası'nda olacağız. Gelecek sezona hazırlık ve inançlı başlayacağız'' ifadelerini kullandı.

Caner Erkin sorusu ve Samandıra'da yaşananlar

Eyüp Yeşilyurt'un ''Formayı yere atanların Samandıra'da tuvaletlere bile girmemesi lazım'' ifadesine karşılık Ali Koç, ''Oldu mu böyle bir şey?'' sorusunu sordu. Eyüp Yeşilyurt'un ''Caner yere attı başkanım'' sözlerini ise Ali Koç, ''Hatırlamıyorum. Sadece forma yere atma değil. Böyle bir saygısızlık yapmaz'' şeklinde yanıtladı.

Samandıra'daki havayı değiştirmeleri gerektiğini söyleyen Ali Koç, ''Bu sene Samandıra çok daha farklı olacak. Oyuncuların da hal ve tavırları çok daha farklı olacaktır diye düşünüyorum. Bu sene son dakikada kaybettiğimiz şampiyonluğu alsaydık, devamını getirirdik. Maddi ve manevi kaybı çok fazla oldu. Futbolcuların bunu bilmesi lazım'' dedi.

İşte Ali Koç'un öne çıkan diğer açıklamaları;

''Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonra yapacaklarımızı konuşalım. Acı tecrübeler oldu, tatlı tecrübeler oldu ama geçmiş geçmişte kaldı. 2 senedir yabancı kuralı değişecek diye yatırımlar yapıyorduk, beklediğimizden daha erken geldi ama biz buna hazırdık.''

''26. haftada şampiyonluğun en büyük adayıyken, öyle bir 7 hafta yaşadık ki, 21 puanın 18'ini kaybettik. Orada yaşadığımız hakem faciaları bizim o yarıştan erken kopmamıza sebebiyet verdi.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum