Ali Koç resmen açıkladı! 40 milyon € bonservis...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Halk TV'de katıldığı canlı yayında Ferdi Kadıoğlu'nun transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç resmen açıkladı! 40 milyon € bonservis...
05 Haziran 2024 - 12:32
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı canlı yayında Ferdi Kadıoğlu ve transfer için konuştu.

İşte Ali Koç'un Ferdi Kadıoğlu açıklamaları:

"Ferdi, Süper Lig'de bu sezon en çok süre alan oyuncu. Müthiş bir istikrarı var. Benim ilk yurt dışı transferim. 10 numara diye transfer ettik, şu anda sol bekte. Hem sahada hem saha dışında ondan çok memnunuz. Müthiş bir çocuk. Tertemiz bir çocuk."

"Bizde kalması şart"

"Onun gibi bir futbolcuya sahip olduğum için gurur duyuyorum. Sezon ortasında çok ilgilenen takım vardı. Henüz gelen bir teklif yok. Ama şu anda geldiğimiz noktada, varmak istediğimiz noktada önümüzdeki sezon bizde kalması şart."

"35-40 milyon € gelirse konuşuruz"

"35-40 milyon gibi olağanüstü bir şey gelirse, konuşuruz. Ama Ferdi bizde çok mutlu. Mourinho ismi oyuncularda heyecan yarattı. Belki Mourinho isminden dolayı gelmeyecek oyuncuları transfer edeceğiz. Belki gitmek isteyen oyuncular gitmeyecek.

Ferdi'nin yüzde yüz Fenerbahçe'de kalması için pozisyonumuzu aldık yönetim olarak. Ama dediğim gibi olağanüstü bir şey gelirse onu konuşmak zorundayız. Ama Ferdi, seve seve Fenerbahçe'de bir sezon daha oynar."

(Sporx)

YORUMLAR

  • 0 Yorum