Ali Koç: ''Sezonu bitirmek çok önemli''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonun geri kalan kısmı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç: ''Sezonu bitirmek çok önemli''
26 Mayıs 2020 - 14:08

Fenerbahçe, korona virüs nedeniyle bayramlaşma törenini telekonferans yöntemiyle yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ile dernekler temsilcilerinin yanı sıra Fenerbahçe'nin 9 şubesinin 11 sporcusu Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Süper Lig'in geleceği hakkında konuşan Ali Koç, ''Voleybol, basketbol ertelendi. Geriye bir futbol kaldı. Futbol için zor bir karar verildi. Futbolu bir şekilde devam ettirmek, sezonu bitirmek çok önemli. Ekonomik açıdan, sportif açıdan önemli. Kaotik bir ortam. Şu aşamada en doğru kararın oynama olduğu gözüküyor. Şahsi düşüncem Süper Lig ve TFF 1. Lig’in oynanması diğer liglerin oynanmaması. Kulüpler tek tek testlerini oluyor. Umarım ligi bir şekilde sonuçlandırabiliriz. Doğru önlemleri aldığımızda bu işi omuz omuza vererek gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum'' sözlerini kullandı.

''11 VAKA VARDI, HEPSİ İYİ''

Fenerbahçe camiasında korona virüs döneminde 11 vaka olduğunu açıklayan ve hepsinin durumunun iyi olduğunu belirten başkan Ali Koç, ''Salgın döneminde Fenerbahçe ne yaptı bunları özetlemek istiyorum. Bu süreçte büyük bir sağlık sorunu yaşamadım. Toplamda 11 çalışan ve sporcumuz salgından etkilendiler. Çok şükür ki hepsi sağlıklarına kavuştu. Virüsü kapan arkadaşlarımızdan sadece birkaçı hastanede tedavi gördü. Sporcu ve çalışanlarımız arasında 500 küsur test yapıldı. Bizler yeni çalışma düzenlerine geçtik. Bu süreç içinde iyi iş çıkardık. Evlerinden çalışsan, kulübümüze fiziki gelerek çalışan herkese teşekkür ediyorum. Sağlık açısından Fenerbahçe olarak işi iyi yönettik'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum