Ali Koç'tan şampiyonluk ve hakem açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ankaragücü maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlarken hem şampiyonluk yarışını hem de Emre Belözoğlu'nun performansını değerlendirdi.

Ali Koç'tan şampiyonluk ve hakem açıklaması
09 Mayıs 2021 - 02:39
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli takımın 2-1 kazandığı Ankaragücü maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, şampiyonluk yarışı hakkında konuşurken, Emre Belözoğlu'nun performansından da çok memnun olduklarını söyledi.

Ali Koç, kazanılan 3 puanla ilgili ''Zamanı geldi vites attırdık, zamanı geldi duraksadık, zamanı geldi iyi futbol oynadık, zamanı geldi kötü futbol oynadık. Biz takımımıza sonuna kadar inandık, inanmaya da devam edeceğiz. Buraya kadar gelirken de ne kayrıldık, ne ittirildik, ne herhangi bir dönem destek aldık hatta aksine çok kez mağdur olduk. 12-15 puanımız hakem hatalarıyla heba oldu, kontrolü kaybetmeden mümkün oldukça sakin kalmaya çalıştık'' ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışını yorumlayan Ali Koç ''Biz buraya kadar tertemiz geldik, sonuna kadar da tertemiz gideceğiz. İnşallah bizim lehimize gelişmeler olur, mutlu sona ulaşırız. Ulaşamazsak da en azından çok çok önemli olan Şampiyonlar Ligi vizesi almamızı sağlayacak ikinciliği garantilememiz lazım'' dedi.

''Emre hocanın performansından memnunuz''

Emre Belözoğlu'nun performansından çok memnun olduklarını dile getiren Ali Koç ''Emre hocanın performansından son derece memnunuz, sahaya yansıdığını görüyorsunuz. Sahada bir inanç var, arzu var, birlik beraberlik var. Sonuna kadar mücadele var, keşke bu daha önce de olsaydı, yani hoca değişikliğine gerek olmadan ama Emre hocanın, kaptanımızın bugüne kadarki performansından memnunuz. Bundan sonrası ne olur, lig bitince oturacağız bakacağız, konuşacağız. Şu an bizim tek bir odak noktamız var o da son 2 maçı alıp, rakiplerimizin sonuçlarını beklemek'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum