Ali Koç tekrar aday olacak mı?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, çevrimiçi düzenlenen Yüksek Divan Kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç tekrar aday olacak mı?
24 Nisan 2021 - 12:51
Fenerbahçe'de çevrimiçi düzenlenen Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan başkan Ali Koç, gündeme dair konularda önemli açıklamalarda bulundu.

Şampiyon olacaklarına inandıklarını belirten Ali Koç, ''Geçen hafta bizim için karlı bir haftaydı, rakiplerimiz puan kaybetti. Artık her maçımız final. Olağanüstü bir sezon yaşıyoruz. İç sahada olumsuz anlamda tarihi rekor kırarken dış sahada rekor kırdığımız garip bir sezon. Birkaç hafta önce şampiyonluk adayı olarak gösterilmiyorduk. Ancak Fenerbahçemiz yeniden şampiyonluk adayı olarak gösterilmeye başlandı. Kadro kalitemizin genişliği ile sonuna kadar yarışı sürdürüp şampiyon olmak istiyoruz.'' diye konuştu.

''Erol hocanın yeri ayrıdır''

Erol Bulut ve Emre Belözoğlu hakkında da konuşan Fenerbahçe Başkanı, ''Erol Hoca'ya da teşekkür ederiz. Şampiyonluktan bahsediyorsak, katkıları büyüktür. Duruşu, beyefendiliği ile bizde özel yeri olacaktır. İnşallah başarılı bir teknik adam olarak devam eder. Emre Belözoğlu ise saha kenarında tecrübesiz olsa bile, futbol zekasıyla bu işi götürecektir. Onan inancımız sonsuzdur.'' dedi.

1959 öncesi şampiyonluklar

Ali Koç, 1959 öncesi şampiyonluklar hakkında da görüşlerini yinelerken ''1959 öncesi şampiyonlukların tartışılmasını sağlıklı buluyorum. Kamuoyu bilinçleniyor. 1959 öncesi şampiyonluklar için gerekli başvuruları yaptık. Biz 3 yıldır konu hakkında çalışıyoruz. Geçmiş yönetimler de bu çalışmaları yapmıştır. İki yönetim kurulu üyemiz de geçmişteki faaliyetlerde yer almıştır. Biz bu konuya bir gecede karar vermedik. Dönemimiz bitmeden, gerekli başvuruları yaptık. Galatasaray'ın kurucusu merhum Ali Sami Yen'in Galatasaray ile Fenerbahçe'yi kıyaslarken Türkiye şampiyonluğu ifadesi kullandığı ortadadır. Ezeli rakiplerimizin kendi web sitelerinde bile bu şampiyonluklar yer almaktadır. Ayrı ayrı yerlerde, ayrı ayrı zamanlarda konuşacağımıza, beraber çıkalım, istediğinizde yerde, hatta sizin kanalınızda bile konuşmaya hazırız. Sizlerin belirleyeceği kişilerle bu konuları konuşalım, polemiklere fırsat vermeyelim.'' sözlerini kullandı.

''Üzüldüğümüz, kırıldığımız anlar oldu''

Yeniden başkan adayı olup olmayacağı konusunda da konuşan Ali Koç, ''Başkan adaylığıyla ilgili net bir şey söylemenin erken olduğunu düşünüyorum. Bununla beraber ihtiyaçlar ne gerektiriyorsa onun yapılacağından da hiç şüpheniz olmasın. Üzüldüğümüz, kırıldığımız, kaygılandığımız anlar oldu. Ancak başkan olduğum için pişmanlık duymadım.'' diyerek görüşlerini bildirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum