Ali Koç'un istediği son isim

Yaptığı transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe, yeni hedefini de Süper Lig'den belirledi...

Ali Koç'un istediği son isim
17 Şubat 2021 - 10:52
Transfer döneminin en hızlı takımı Fenerbahçe, toplam 22 transfere imza atarak kadrosunu güçlendirdi. Ocak döneminde Osayi Samuel, Szalai, Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci'nin renklerine katan sarı-lacivertlilerin yeni hedefi Alassane Ndao...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Senegalli yıldızla ilgilendiklerini Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma’ya iletti. Alassane Ndao, geçtiğimiz sezon 1. Lig’deki müthiş performansıyla Karagümrük’ün Süper Lig’e çıkmasında büyük pay sahibi olmuştu. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, başarılı formunu Süper Lig’e de taşıdı, dikkatleri üzerine çekti.

Lyon'un teklifi kabul edilmemişti

Fenerbahçe, sezon sonunda Karagümrük’ün kapısını, şu anda bu takımda kiralık olarak forma giyen Kemal Ademi’nin bonservisinin yanı sıra para teklifiyle çalmaya hazırlanıyor.
İstanbul ekibi, Alassane Ndao’nun bedelini 5 milyon euro olarak belirlemiş, Lyon’un 3 milyon euroluk önerisini geri çevirmişti.

Karagümrük’ün şu ana kadar bekleneni veremeyen Ademi’nin takasta kullanılmasına sıcak bakmama ihtimali yüksek. (Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum