Ali Koç'un teknik direktör sürprizi

Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Pazartesi belli olacağını ve bir sürpriz yaşanabileceğini söyledi.

Ali Koç'un teknik direktör sürprizi
23 Haziran 2021 - 11:13
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fox TV'de katıldığı programda teknik direktör konusunda çok önemli bir açıklamada bulundu. Ali Koç, yeni teknik direktörlerini Pazartesi açıklayacaklarını söylerken, bir sürpriz gelebileceğini belirtti.

Daha önce Alman ve Portekiz ekolüne öncelik verdiklerini belirten Ali Koç, farklı bir seçim yapabileceklerini ifade etti.

Ali Koç, yeni teknik direktörleri konusunda ''Teknik direktörümüzü pazartesi açıklayacağız. Alman ve Portekiz ekolüne baktığımızı söylüyorduk. Tercihimiz oydu. Sürpriz yapabiliriz. O bölge dışında olanlara da 'Senle konuşmam' demiyoruz. Bakıyoruz listeye, kariyerine konuşuyoruz. Taraftarımıza sesleniyorum, onla bunla görüştü deyip algılar yapanlar, beceremedi algısını oyuncu ve hoca bazında yapıyorlar. Bunlara itibar etmeyin'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde ise Favre'nin yetkilisi ile görüştüklerini ancak olumsuz rapor aldıklarını söylemişti. Ali Koç, geçtiğimiz dönemlerde Zlatko Dalic ile görüştüklerini ancak bu sezon hiç görüşme yapmadıklarını da ifade etmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum