Ali Koç yeniden başkan adayı!

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında yeniden başkan aday olduğunu açıkladı.

Ali Koç yeniden başkan adayı!
20 Mayıs 2021 - 15:49
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın toplantısı düzenlerken hem gündeme dair konular hakkında konuştu hem de yeniden aday olduğunu açıkladı.

Şampiyonluğun kaçması nedeniyle çok üzgün olduklarını belirten Ali Koç, ''Bu sene, ilk iki seneye kıyasla, şampiyonluğu bu şekilde kaybettiğimiz için üzgünüz. Derinden yaralandık. Başakşehir maçından sonra 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet bizi şampiyon yapar demiştim. Rakiplerimizin de kaybedeceğini tahmin etmiştik, bu yüzden bu tahmini yapmıştım. Çok yaklaştık ama bize sunulan bu fırsatı değerlendiremedik. Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık.'' şeklinde konuştu.

'Kadromuz %70 hazır'

Yeni sezon için iddialı olduklarını söyleyen Fenerbahçe Başkanı, ''Önümüzdeki sezon için önümüz açık. Ligin en iddialı takımı olacağımızı söyleyebilirim. Kadromuz %70 hazır. Bazı eksiklerimizin giderilmesi halinde şampiyonluğu getirecek bir yapılanmamız mevcut. Sezona güçlü ve kendimizden emin başlayacağız.'' dedi.

'Almamız gereken dersleri aldık'

Başkanlığa yeniden aday olduğunu söyleyen Ali Koç, ''Fenerbahçe artık oyunu kuralını göre oynayacak. Her yapılanın karşılığını misli ile verecek. Bu üç sene çabuk geçti. Aday olurken de söyledim, 2 dönem lazım dedim. İlk dönemimiz iyi geçmedi. İkinci dönem için de başkan adayı olduğumu açıklamak istiyorum. Ben Fenerbahçe'ye almaya değil, vermeye geldim. Camiamız rahat olsun. Almamız gereken dersleri aldık ve ikinci dönemimiz bu açıdan çok daha farklı olacaktır.'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum