Ali Sami Yen'de kritik maç, iki kilit futbolcu

Süper Lig'de Galatasaray ile Hatayspor'un kozlarını paylaşacağı maçta her iki takımdan da kilit futbolcuları değerlendirdik.

Ali Sami Yen'de kritik maç, iki kilit futbolcu
05 Aralık 2020 - 01:11 - Güncelleme: 05 Aralık 2020 - 02:01
FUTBOO | Süper Lig'de Galatasaray çıkışını sürdürmek peşinde, koronavirüs vakaları nedeniyle zor zamanlar geçiren ancak oynadığı maçlarda da dikkat çeken Hatayspor ise kendini hatırlatmak istiyor... Zorlu maç öncesi iki takımdan da seçtiğimiz iki kilit oyuncuyu inceledik.

Galatasaray'dan seçtiğimiz futbolcu Emre Kılınç. Emre, bu sezon iç sahadaki maçlarda genelde daha etkili bir futbol ortaya koydu. Hatayspor'un bu maçta savunma ağırlıklı oynayıp, sıkı kapanacak olması şaşırtmayacaktır. Fenerbahçe maçında da aynısını yapmış, 9 kişi kalmalarına rağmen puanı çıkartmışlardı. Kapanan takımlara karşı ise Emre Kılınç gibi oyuncular öne çıkabilir. Kısa alanda çalımları, birden hızlanması, süpriz şutları ile Emre, Hatayspor maçında Galatasaray için çok önemli bir rol oynayabilir.

Tam takımının istediği tarz futbolcu

Hatayspor'da ise sürpriz bir isim, Babajide Akintola'ya dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Akintola, Süper Lig'de henüz 4 maça çıktı ama ilerleyen günlerde kendisinin ismini daha çok duyabiliriz. Yetenekli ve hızlı bir futbolcu. Kontra ataklarla tehlike yaratmak isteyecek olan Hatayspor için tam da aradığı bir isim. Babajide Akintola için de kendisini Süper Lig'e tanıtmaya çok uygun bir maç.

YORUMLAR

  • 0 Yorum