Ali Şen'den Ali Koç yorumu

“Ali Koç’un Fenerbahçe başkanı olması yalnız Fenerbahçeliler için değil, tüm futbolseverler için heyecan verici bir olay.”

Ali Şen'den Ali Koç yorumu
05 Haziran 2017 - 16:25 - Güncelleme: 05 Haziran 2017 - 17:34

Fenerbahçe’nin ‘Efsane Başkanı’ ve futboo.com yazarı Ali Şen, Ali Koç’un sarı-lacivertli kulübün pazar günü yapılan olağan mali genel kurulunda 2018 yılında yapılacak olan seçimlerde başkan adaylığını açıklamasının tüm futbolseverler için heyecan verici olduğunu söyledi.

Karar gazetesinden Hakan Akar’a konuşan Ali Şen, "Tüm Fenerbahçe taraftarlarının Ali Koç’a gönül kapılarını açmış olduğunu" vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Ali Koç küçüklüğünde başlayan Sarı-Lacivert sevdasıyla büyüdü. Amerika’da tahsil yaparken, Türk televizyonları henüz yokken radyoyla naklen verilen maçlarda 90 dakika telefonu açık maçı dinlerdi. Böyle bir Fenerbahçelidir. Ali Koç’un Fenerbahçe başkanı olması yalnız Fenerbahçeliler için değil, tüm futbolseverler için heyecan verici bir olay.

"SPORUN BAŞINA GEÇİN"

Türkiye’de iş dünyasının pek çok ünlü ailesinin spor kulüplerinde görev almasını 1970’lerin başından beri istiyorum. Şu anda Türk sporu kötü yönetiliyor. Gelir az ve ne yazık ki bilgi kıtlığından dolayı gider çok. En kötüsü ise büyük kulüplerin taraftarları da taraftarlıktan istifa etti. Maçlar boş tribünlere karşı oynanıyor.

Ali Koç ve Ali Koç gibilerine para sorulmaz. Milyonlarca insanın gönlünü sevdalı olduğu renklere verdiğini gören bizim ünlü aile çocukları da bir tane 0’ın hesaplarından gitmiş olduğunda onlar için kayıp olmayacağını düşünüyorum. O yüzden haydi Ali Koç ve Ali Koç gibi diğer büyük iş adamları büyük kulüplerde sporun başına geçin diyorum. Ondan sonra da sporculara görevleri teslim edin.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum