Ali Şen konuştu! F.Bahçe ve Mesut Özil'in transferi

Fenerbahçe'nin unutulmaz başkanlarından Ali Şen, sarı-lacivertlilerin çok ses getiren Mesut Özil transferini ve şampiyonluk şansını değerlendirdi.

Ali Şen konuştu! F.Bahçe ve Mesut Özil'in transferi
25 Ocak 2021 - 02:29 - Güncelleme: 25 Ocak 2021 - 02:32
Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'na verdiği röportajda Mesut Özil transferini ve Fenerbahçe'nin durumunu değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferini değerlendiren Ali Şen ilk olarak ''Büyük kulüplerde büyük yıldızların olması, futbol kalitesinin ötesinde kişilik olarak öne çıkması lazım. Mesut Özil'i dünyada tanımayan yok. Mesut ile Fenerbahçe'nin isminin birlikte anılması Fenerbahçe için büyük bir adım. Ali Koç ve ekibine teşekkür ediyoruz. Fevkalade büyük bir transfer. Dünya basınını takip ediyorum, bu transferi konuşmayan yok'' ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansını da değerlendiren Şen, ''Bu sezon, geçen yıllarla hiç ilişkisi olmayan, kıyaslayamayacağım bir olay oldu. Lig 21 takımlı. Türkiye Kupası da var. Bu iki yolda giderken kadronun geniş olması gerekir. Hatta yedeklerin yedeğinin de olması lazım. Ali Koç da yedeklerin yedeği olan bir kadro kurdu. Bu kadro Fenerbahçe'yi birkaç yıl arka arkaya şampiyon yapar'' dedi.
Erol Bulut ile ilgili de konuşan Ali Şen ''Erol Bulut'u Türkiye'ye biz getirdik. Almanya'da doğma büyüme. Erol'un adı ‘Hans' olsaydı, o başarılı kariyerinde herkesin hayranlıkla konuştuğu bir isim olurdu. Erol Bulut'la baba-oğul gibi yakın ilişkimiz devam ediyor. 84 puanla şampiyon olduğumuz kadroda yer alıyordu. Carlos Alberto Parreira'nın çok beğendiği bir isimdi. Fevkalade bir futbolcuydu. Şimdi de iyi bir teknik direktör. Başkan ve Emre Belözoğlu, Bulut'la Türkiye'de yeni bir Alex Ferguson dönemi başlatacaktır. Nasıl ki 27 yıl kesintisiz yönetti Ferguson, bu kadroyla da Bulut yıllarca başarılı olacaktır. Ama bunun için bu yıl şampiyon olması çok önemli'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum