Alpay Özalan Samsunspor'da

TFF 1. Lig’de geçen sezon Eskişehirspor’u çalıştıran, sezon ortasında kırmızı-siyahlı ekipten ayrılan genç teknik direktör, Samsunspor ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Alpay Özalan Samsunspor'da
12 Haziran 2017 - 18:19

 TFF 1. Lig’de geçen sezon küme düşmekten son anda kurtulan Samsunspor, teknik direktör Alpay Özalan ile anlaştı. Teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Karadeniz ekibi Alpay Özalan ile bugün 3 yıllık sözleşme imzaladı

Kulüp binasında yapılan ve Samsunspor Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Sportif Direktör Coşkun Zeren’in katıldığı imza töreninde konuşan Alpay Özalan, "Ben Samsunspor camiasının ne kadar büyük olduğunu çok iyi bilen bir insanım. Oynadığım zamanlarda Samsun şehrine geldiğimiz, Samsunspor’la mücadele ettiğimiz zaman burada alınacak 1 puanın bile ne kadar acı çekerek alındığını çok iyi bilen bir insanım.

“ÇOK SABIRSIZIM”

Futbolla yatıp kalkan bir şehrin parçası olmaktan son gerece onur ve gurur duyuyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Samsunspor'un o şaşalı büyük günlerine ulaşmak için kendimi çok heyecanlı sabırsız hissediyorum" dedi.

Alpay Özalan, ilk teknik direktörlük deneyiminde geçen sezon yine TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’u çalıştırmış, kırmızı-siyahlı ekiple sezon ortasında yollar ayrılmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum