Altan Tanrıkulu | 25 Haziran EURO 2024 iddaa tahminleri

Altan Tanrıkulu, EURO 2024'te 25 Haziran Salı günü oynanacak İngiltere - Slovenya, Danimarka - Sırbista, Fransa - Polonya ve Hollanda - Avusturya maçları iddaa tahminini paylaştı.

Altan Tanrıkulu | 25 Haziran EURO 2024 iddaa tahminleri
25 Haziran 2024 - 12:09 - Güncelleme: 25 Haziran 2024 - 12:18

Yazarımız Altan Tanrıkulu, EURO 2024'te 25 Haziran Salı günü oynanacak 4 kritik maçla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı. Altan Tanrıkulu, İngiltere - Slovenya, Danimarka - Sırbista, Fransa - Polonya ve Hollanda - Avusturya maçlarında galibiyet beklediği tarafları seçti.

İşte Altan Tanrıkulu'nun EURO 2024 günün iddaa tahminleri;

İngiltere - Slovenya iddaa tahmini

Turnuvanın favorilerinden olmasına karşın istediği oyunu ortaya koyamayan İngiltere Slovenya'yı yenip gruptan lider çıkmak isteyecek. Kane, Saka, Foden gibi silahları olan Ada ekibinde Premier Lig'in yıldızı Palmer'ın forma giymemesi eleştiriliyor. Oynadığı maçlarda sağlam savunması ve kalecisiyle dikkat çeken Slovenya ise yine puan kovalayacak.
Tahmin: 1

Danimarka - Sırbistan iddaa tahmini

Denk güçlerin mücadelesi olarak geçmesini beklediğim maçta iki tarafın da skora yakın isimleri var. Tadic ve arkadaşları, fizik gücü yüksek Danimarka karşısında galibiyete bir adım daha yakın. 3'lü savunması ve tecrübeli Eriksen'i kullanarak ataklarda gorganize olan Danimarka ise en az bir puan almak isteyecektir.
Tahmin: 2

Fransa - Polonya iddaa tahmini

Turnuvaya tutuk başlayan bir diğer favori de Fransa. Burnu kırılan Mbappe'nin oynayıp oynamaması, ya da nasıl bir performans göstereceği maça doğrudan etki edecektir. Griezmann ve Giroud ile Hollanda'ya gol atamayan Fransa'nın yine puansız Polonya'yı geçmesini bekliyorum. Milli Takımımız'la oynayanan maçta sakatlanan ve tam olarak performans veremeyen Lewandowski'li Polonya ise iyi futbolla rakibi önünde sürpriz kovalayacak.
Tahmin: 1

Hollanda - Avusturya iddaa tahmini

Mücadeleci oyunuyla beni şaşırtan ekiplerden biri olan Avusturya, iyi futbol oynayan Hollanda ile zorlu bir 90 dakika oynayacak. Beraberliğe yakın görünen maçta Hollanda'nın yedek kulübesinden gelen isimlerle sonuca gitme ihtimali daha yüksek. 
Tahmin: 1


YORUMLAR

  • 0 Yorum