Altan Tanrıkulu'dan Fernandes yorumu

Yazarımız Altan Tanrıkulu, sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyecek Gedson Fernandes'in transferinde yaşananları değerlendirdi.

Altan Tanrıkulu'dan Fernandes yorumu
04 Şubat 2022 - 08:11
Galatasaray'ın uzun süre ilgilendiği ancak bonservisinin %50'sini Beşiktaş'ın alıp, sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyecek Gedson Fernandes ile ilgili yazarımız Altan Tanrıkulu dikkat çekici değerlendirmelerde bulunu.

Altan Tanrıkulu, Gedson Fernandes transferini değerlendirirken ''Gedson Fernandes'in ne özelliği var da herkes bu kadar üstüne düştü anlamış değilim. Bu transferle Beşiktaş'ın Galatasaray'a gol attığını düşünüyor herkes. Asıl gol 1 Temmuz itibariyle Cyle Larin'in Galatasaray'a gitmesi olur. Bazı maçlar uzun sürer'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Fernandes transferindeki planını da değerlendiren Tanrıkulu ''Larin'in bonservisi yok belki bir imza parası vereceksin; onu pahalı bulup Gedson'a 6 Milyon Euro veriyorsun. Düşün ilerde Gedson'u 12 Milyon Euro'ya satsan bile yarısını Benfica'ya vereceksin. Bu mu geleceğin yatırım transferi?'' dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum