Altan Tanrıkulu'dan Süper Lig iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig 22. hafta iddaa tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu'dan Süper Lig iddaa tahminleri
31 Ocak 2023 - 15:29
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig 22. hafta oynanacak Karagümrük - Beşiktaş, Galatasaray - Ümraniyespor ve  Adana Demirspor - Fenerbahçe maçlarıyla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun iddaa tahminleri;  

Karagümrük - Beşiktaş

Soğuk bir İstanbul gününde ülkenin en çok rüzgar alan statların birinde oynanacak karşılaşma bol hataya ve bol pozisyona gebe. Son 5 lig maçını kazanan Beşiktaş bu karşılaşmaya Saiss, Rosier ve Redmond'un da katılımıyla daha güçlü bir kadroyla çıkacak. Cenk - Aboubakar ikilisinin performansı ve Dele Alli'nin mücadele gücü belirleyici etkenler. Borini gibi çok skorer bir isme sahip olan Karagümrük ise çok kolay gol atan ve kolay da gol yiyebilen bir takım.

Tahminim: 0-2 ÇŞ


Galatasaray - Ümraniyespor

Son 10 lig maçını kazanarak önemli bir seri yakalayan Galatasaray, ligin dibindeki Ümraniyespor karşısında da kazanmaya çok yakın. Bu maçta konuk ekibin puan alması ligin önemli sürprizlerinden biri olur. Icardi, Mertens, Gomis, Kerem, Rashica, Barış, Oliveira gibi gole yakın isimleriyle Galatasaray'ın bu maçı rahat kazanması beklenen sonuç.

Tahminim: 1



Adana Demirspor - Fenerbahçe

Her haliyle haftanın en önemli maçı. İki takım arasında Kadıköy'de oynanan maçta 6 gol ve güzel bir mücadele olmuştu. Santraforsuz oynayan ev sahibi ekipte saha dışında bazı sorunlar yaşanıyor. Buna karşın etkili seyircisi ve İtalyan teknik adamıyla Adana Demirspor ligin en renkli ekiplerinden biri. Valencia - Batshuayi ikilisinin tüm kulvarlarda toplam 37 gol kaydettiği Fenerbahçe'de Arda'nın takıma monte edilmesi de olumlu etki yarattı.

Tahminim: 0-2 ÇŞ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum