Altan Tanrıkulu'dan Süper Lig iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig 23. hafta iddaa tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu'dan Süper Lig iddaa tahminleri
04 Şubat 2023 - 13:17
Sivasspor - Beşiktaş

Şampiyonluk yarışından uzaklaşan, Türkiye kupası'na da veda eden Beişktaş sezonun geri kalan kısmında Avrupa Kupaları'na mutlak katılma arzusunda olacak. Bu yüzden Sivasspor maçını kazanmak zorundalar. Siyah-beyazlı ekipte cezalı Gedson'un yanı sıra orta sahanın diğer önemli iki ismi Salih ve Josef de sakat. Yeni transfer Amir Hadziahmedovic'in bu maçta ilk onbirde yer bulacağı ve maça etki edeceği düşüncesindeyim.
Küme düşme hattından uzaklaşmaya çalışan Sivasspor ise bu maçtan en az 1 puan alarak ayrılmak isteyecek. Son Alanya maçının iki kahramanı Yatabare ve Max Gradel formda.
Soğuk havada ve sert zeminde oynanacak maç beraberliğe yakın duruyor.

Tahminim: 0-2 ÇŞ



Galatasaray - Trabzonspor

Haftanın en önemli karşılaşması. 11 maçtır üst üste kazanan Galatasaray, kendi taraftarı önünde Trabzonspor karşısına da favori olarak çıkıyor. Evinde 36 maçtır yenilmeyen ancak deplasmanlarda bu sezon sadece 11 puan toplayabilen Trabzonspor ise üst sıralara yaklaşmak için bu maçı puansız kapatmak istemeyecektir.
Zor geçmesini beklediğim ve iki iyi kalecinin forma giyeceği maçta daha az bireysel hata yapan taraf savunmada ağır basacak.

Tahminim: 1-0 ÇŞ



Fenerbahçe - Konyaspor

Adana deplasmanında iyi futbol ve çok pozisyon bulmasına karşın hakem hatalarının da öne çıkmasıyla iki puan kaybeden Fenerbahçe için galibiyetten başka alternatifi olmayan bir maç.
Sarı-lacivertli takım Valencia - Batshuayi - King gibi hareketli oyuncularıyla erken gol bulup maçı ilk yarıda kopartmak isteyecek.
İlhan Palut ayrıldıktan sonra göreve gelen Stajanovic'le üst üste 4 maç kaybeden Konyaspor ise bunalımlı günleri geride bırakmak için bu zor deplasmandan puan almak isteyecek. Ama bu hiç de kolay gözükmüyor..

Tahminim: 1

YORUMLAR

  • 0 Yorum