Altan Tanrıkulu'dan Süper Lig iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig 24. hafta iddaa tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu'dan Süper Lig iddaa tahminleri
04 Mart 2023 - 11:54 - Güncelleme: 04 Mart 2023 - 12:05
Kayserispor - Fenerbahçe

Bu haftayı Gaziantep deplasmanında maç yapmadan 3 puanla kapatacak olan Galatasaray'la puan farkını daha da açmak istemeyen Fenerbahçe Kayseri'de mutlak galibiyet için oynayacak.

Luan peres, Batshuayi, Mert Hakan, Gustavo ve Alioski'nin yer almadığı bir kadroyla Kayseri'yi giden Fenerbahçe'nin Cumartesi günkü maça geçen hafta Konyaspor karşısında farklı galip gelen onbirle çıkmasını bekliyorum.

Perşembe günkü Sevilla maçı öncesi Batshuayi ve Mert Hakan'ın riske edilmemesi önemli. Valencia - King ikilisinin öndeki bitiricikleri, Ferdi - Rossi - Lincoln'ün kanatlardan getirdiği toplar ve orta sahada Zajc'ın liderliğinde organize olan Fenerbahçe'nin bu maçtan 3 puanla ayrılacağı düşüncesindeyim.

Yönetimi değişmesine ve maddi sorluklar yaşamasına karşın ligde son derece iyi sonuçlar alan Çağdaş Atan'ın takımı geçen hafta deplasmanda Giresunspor'u yenerek dikkatleri çekmişti.

Sakat Mensah'ın forma giyemeyeceği Kayserispor'da Thiam da eski takımına karşı mücadele edecek.

Skor tahminim: 1-2 



Beşiktaş - Ankaragücü:

Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir organizasyonla Antalyaspor maçında skorbord 4.17'yi gösterdiği anda binlerce oyuncağın sahaya atılması sadece bizleri değil sahadaki futbolcuları da çok etkilemiş ve belki de bunun duygusal yoğunluğuyla Cenk Tosun maçın uzatma dakikalarında kader penaltısını genç kaleci Ataberk'e teslim etmişti.

Aboubakar, Maxim, Hacıahmedovic, Onur Bulut, Colley gibi yeni transferlerin de katılımıyla Beşiktaş'ın Ankaragücü maçında yüksek tempolu bir futbol oynamasını ve bol gollü bir galibiyet almasını bekliyorum.

Düşme hattından uzaklaşmaya çalışan Ankaragücü'nün taraftar baskısıyla Beşiktaş'a dayanabilmesi oldukça zor.

Skor tahminim: 4-0

YORUMLAR

  • 0 Yorum